| adalove25 a întrebat:

o prietena se mastrubeaza de 3 ori pe saptamana. acum doua zile a durut-o burta tare. dar de dimineata a mancat 2 castroane de ciorba de burta. deci de ce a durut-o burta?

si poate ramane insarcinata mastrubanduse cu degetul?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu, nu poate ramane insarcinata. O femeie ramane insarcinata atunci cand exista penetrare si barbatul ejaculeaza sau nu.[Poate ramane gravida si din cauza lichidului seminal].
Sper ca intrebarea aceasta a fost serioasa.

pa, pa.

23 răspunsuri:
| Anakatsu a răspuns:

rolling on the floor)))))))laughing) scuze ca rad frate asta e intrebare pusa la misto?

nu nu poate ramane o doare burta pentru ca de asta suntem oameni sa ne mai doara cate ceva din cand in cand pnm laughing

| lplostonyou a răspuns:

Da e posibil daca din deget ii iese sperma atunci da happyRazi de noi sau razi cu noi?

| Raluca_5050 a răspuns:

Dalaughingdaca te masturbezi cu degetul sigur ramai gravidalaughing o sa ii iasa copiii in forma de degetele smug

| IoNuTzzz_5978 a răspuns:

Nu nu are cum sa ramana laughinglaughinglaughingse poate matruba in fiecate minut si tot nu ramane big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamnelaughing)Ii zic la tot orasu ba astea care au probleme ca nu pot ramane insarcinate degetul ii treaba.

| cristal_7578 a răspuns:

laughing
nu are cum sa ramana insarcinata cu degetul, doar nu ii curge sperma din deget.
si nu inteleg ce legatura are ciorba de burta cu "insarcinatul"...in fine

| jolie a răspuns:

Nu ramane gravida de la masturbare
eu cred ca o doare burta de la ciorba de,, burta,,:rolling on the floor laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar acum serios daca mananci 2 castroane de ciorba de burta dimineata cand te trezesti tu chiar crezi ca o doare burta de la masturbare? si daca se masturbeaza atat mai invata si tu ceva nou ca sa nu mai fie nevoie sa faca asta singura si atat de des

| Ionutzz97 a răspuns:

Tu faci misto de noi?laughing

| x4z5 a răspuns:

laughingDoar daca avea pe deget spermatozoizi...altfel nu prea imi dau seamalaughing

| Crisstina a răspuns:

Cat ti-a luat sa ajungi la o astfel de concluzie?

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

laughing da. a ramas insarcinata cu degeturolling on the floor
ma... voi faceti misto cand puneti astfel de intrebari sau pur si simplu nu ganditi?:-s

| NuImiBatJoc a răspuns:

Normal ca nu poate sa ramana insarcinata daca se masturbeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A durut-o burta din cauza burtii pe care a mancat-o.ma mir ca nu a exploadat burta in burta ca era mai grav.

| Georgiana2905 a răspuns:

Ce intrebare tampita! Nu inteleg de ce ai mai postat o asemenea intrebare la care raspunsul evident. Gandeste inainte de a posta! Auzi la el... se masturbeaza de 3 ori pe saptamana - a mancat ciorba de burta -chiar 2 castroane - insarcina cu degetul?

| remus a răspuns:

Noooa acu a imbulinat-o prietena ta, intreb-o daca a sevit ciorba de burta cu ardei iute si in timpul masurbari cu degetul au sarit scantei, atunci sigur a ramas insarcinatalaughing laughing laughing.

| nightwish11 a răspuns:

Incearca sa te documentezi mai mult de pe net despre reproducere si corpul omenesc! cred ca intrebarea asta e pusa la misto... nu cred ca mai exista kid care sa nu stie in ce circumstante se poate ramane insarcinata

| Byencutzz a răspuns:

Am auzit ca daca te masturbezi nasti cate 10 copii odatarolling on the floor))))))))))) daca si cand te masturbezi ramai gravida imi pare rau dar esti ca capu

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu stiu de ce a durut-o burta. Nu de la masturbare. Nu poate ramane insarcinata daca in masturbare nu exista si un barbat in acrne si oase.

| anonima_4990 a răspuns:

Da poate ramane. tatal va fi degetullaughing
si sa vezi ce copil o sa aiba:devil)

| Izu.Punk a răspuns:

rolling on the floor)))))))))daa ramane ramane o sa iasa numai degetele rolling on the floor

| niko a răspuns:

Insarcinata cu degetu'?rolling on the floor)
Hai ca am auzit. o si pe asta rolling on the floor)
O sa faca un copil deget rolling on the floor
Pregateste-te de botez :*
rolling on the floorrolling on the floor)

Răspuns utilizator avertizat