| dani_3310 a întrebat:

Am o intrebare :pe fete le deranjeaza ca partenerii sa aiba par la penis sau nu?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, atat fetele cat si baietii au par, parul e ceva normal, insa nu ar fi rau daca in zona genitala nu ar fi par, asta e asa o chestie mai mult de igiena, te simti mai bine fara, dar oricum nu cred ca are asa mare importanta...pe mine una nu m-ar deranja daca prietenul meu ar avea par la penis, de fapt toata lumea are doar ca unii si-l dau jos altii prefera sa lase acolo parul.Pe timp de vara e mai indicat sa inlaturi firele de par, dar asa ...nu e cine stie ce gravitate, fiecare cum considera.Pe tine te-ar deranja ca partenera sa aiba par in zona genitala?!

9 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Difera de la fata la fata!

Oricum, e ceva natural, cu care ne-am nascut fiecare deci are rolul lui si nu mi se pare ceva scarbos!

| RXN a răspuns:

E o chestie de preferinte.Cat timp e cat de cat ingrijit, e destul de ok, nu cred ca ar fi vreun motiv sa deranjeze.

| lyrics a răspuns:

Din moment ce eu ma depilez ar trebui sa faca si el acest efort minor.nu?
e vorba si de igiena si multe altele.
si e mai estetic

| clauss a răspuns:

Le cam deranjeaza, li se incurca degetele cand se joaca cu ea si plus de asta e suparator pentru ele cand fac sex oral

| dsada a răspuns:

E mine mar deranjabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da te greu sa til dai jos cand faci baie?
Poate ati pierzi penisu pe acolo prin padurea intunecatarolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OO! Ador parul mult!

| crystyanz a răspuns:

Da, logic ca le deranjeaza, cand iti fac sex oral le intra par in nas si in gura =]]

| dely_9350 a răspuns:

Difera de la fata la fata, pe altele nu deranjeaza iar la alte fete li`se pare scarbos, urat. eu zic ca ce`l mai bine ar fi sa te epilezi.tongue