| ale121ale a întrebat:

Am o intrebare pentru baieti/barbati. Ati fi de acord ca sa faceti sex cu un alt tip in fata unei fete sau a prietenei voastre, dupa care sa faceti sex toti trei?

36 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Teoretic, da. Dar mai trebuie să fie și ceilalți de acord.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Da frateee adrenalina sex salbatic

| gogugogugogu a răspuns:

Nu.

| wildthing a răspuns:

Niciodata! Nu as face niciodata sex cu un alt tip si nici nu as imparti o femeie cu un alt tip...iar pe ea as detesta-o daca as afla ca i-ar placea sa faca sex cu doi barbati, mi-ar fi scarba de ea.

| StefanIlAreMare a răspuns:

Da normal, mai multa actiune, astia de au zis nu sunt fatalai

| Violleta2022 a răspuns (pentru StefanIlAreMare):

Tu nu ai inteles intrebarea, asa-i?
Ai fost intrebat daca ai fii in stare tu ca baiat, sa faci sex cu alt baiat si o fata sa va priveasca.

| Kellut a răspuns:

Cred ca ai formulat intrebarea gresit...

| ale121ale explică (pentru mihai69):

Evident! Deci ai fi dispus sa faci sex cu un tip. Ai putea fi un pic mai explicit plz? Mersi

| ale121ale explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Deci ai fi dispus sa faci sex cu un alt barbat. Esti super open mind. Ai putea sa fii mai explicit? Ai avea conditii? Cum ai face o?

P. S. De curiozitate, cati ani ai?

| ale121ale explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

P. S. Cati ani ai?

| ale121ale explică (pentru gogugogugogu):

De inteles. Pot sa te intreb cati ani ai? Mersi

| ale121ale explică (pentru wildthing):

Ok. De inteles. Mi ai outea spune cati ani ai?

| ale121ale explică (pentru Kellut):

Nu, nu e formulata gresit. Ai fi dispus, ca tip, sa faci sex cu un altul in timp ce iubita ta se uita, ca sa i satisfaci ei o fantezie? Dupa care, sa vina si ea si sa faceti sexi toti 3? Daca raspunsul tau era ironic, atunci e de inteles. Ai putea sa mi spui cati ani ai? Mersi

| ale121ale explică (pentru StefanIlAreMare):

Deci ai fi dispus sa faci sex cu un alt tip?! Esti super open mind atunci! Ai putea sa mi dai detalii, sub ce conditii ai fi dispus sau te lasi dus de val pur si simplu? Cati ani ai, ca si asta e important. Mersi

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru ale121ale):

Dafrate sunt open minded

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru ale121ale):

43

| gogugogugogu a răspuns (pentru ale121ale):

Nu ai pentru ce. Destui, ma incadrez la "Rabla"?

| mihai69 a răspuns (pentru ale121ale):

Mai explicit în ce sens? Nu o să scriu aici cum ar decurge, dacă asta vrei să afli.
PS - 63.

| Emma30555 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu ești open mind, se cheamă homosexualitate.

| Emma30555 a răspuns (pentru mihai69):

Ca sa faci sex cu un bărbat tu fiind tot bărbat nu trebuie sa fii homosexual sau ești bisexual?

| mihai69 a răspuns (pentru Emma30555):

Sunt bisexual. E vreo problemă?

Cred în homo, cred în hetero, în bi nu prea cred. Bi mi se par doar genul de oameni mai perverși adică chiar vor sa experimenteze, dar nu e vreo problema doar ca nu ma așteptam să zicem

| mihai69 a răspuns (pentru Emma30555):

Chestia e că nu trebuie să crezi tu în ceva pentru ca acel lucru / fenomen / whatever să existe.
Nu mă consider pervers, dimpotrivă. Dar e drept, orice „deviație" de la hetero e privită în societățile închistate ca „perversiune".
Poate ar trebui să realizezi că am ajuns în secolul XXI.

| Kellut a răspuns (pentru ale121ale):

Acum am inteles. Si raspunsul clar nu! Indiferent de cat de mult imi iubesc iubita, nu as accepta sa fac sex cu un barbat! Sunt hetero si iubesc pasarica mult. laughing
25 de ani.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Emma30555):

Ochi de cal

| StefanIlAreMare a răspuns (pentru ale121ale):

Am 500 si cv de ani dar nu conteaza, normal ca sunt open minded

| Emma30555 a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Te minți singur. Un hetero convins, bărbat adevărat nu face sex cu alt bărbat. Dar nu judec bisexualii sau homosexualii dar am crezut ca ti plac doar femeile. Asa reieșea din anumite postări. Acum înțeleg de ce esti misogin uneori sau mai mereu, fiindcă nu prea îți plac femeile.

Nu ma înțelege greșit, sunt deschisa la minte, chiar cred ca un tip homosexual e perfect normal, am precizat ca doar bisexualitate nu e pentru mine ceva real. Nu te pot atrage ambele genuri, e doar o deschidere a lor pentru sex, o pofta mai mare de a experimenta, o chestie carnala și cam atât.

Nu ma intereseaza cum o sa decurga. Sa fii mai explicit cu raspunsu, cum au fost ceilalti. De ce nu ai face. Si multi inainte! Chiar sunt valoroase raspunsurile persoanelor cu experienta de viata, ca tine. Fara nicio caterinca!