Daca ma satisface prin alte moduri, in afara de sex cu penetrare, cum ar fi cel oral sau cu mana, o sa astept cat e nevoie.
Destul de mult încât să fie pregătită psihic și fizic. Nu e nevoie de grabă atât timp cât ai autocontrol. Mi se pare mult mai palpitant, părerea mea.
Depinde, vorba aia, daca o plac/iubesc astept cat e nevoie, dar totusi sa simt si eu ca e reciproc.
Dar chiar si asa, daca simt ca toata faza asta e doar o amagire, si ca pe mine ma amana pentru ca nu sunt "printul calare pe un cal alb" pe care si-l doreste e clar ca nu o sa stau dupa ea.
Mai bine ai intreba baieti frumosi de care va place voua, aia nu stau pe TPU au chesti mai cool de facut, aia nu prea asteapta mult ca aduna trofee
Sincer aș aștepta-o până va simți ea nevoia să o facă, va ști când e momentul potrivit pentru a face acest pas. Decizia finală aparține ei, iar eu nu aș putea decât să o susțin, visând la acel moment. Te poți bucura de o fată virgină și-n alte feluri, așa că mai bine o respecți și nu o aștepți doar pentru clipa cea mare, ci pentru că o iubești cu adevărat și vrei să-i fii alături mereu
Nu e nevoie de asteptat, daca esti destept o faci pe ea sa-si doreasca, nu te comporti ca un animal si ii ceri fetei sa te primeasca in ea.
anonim_4396 întreabă: