Tu esti pe unde pe la "mijloc" sau ce?
Eu l-am avut mare... aveam 106 in fund. acum am 90
Fix 90.
Sigur is pitzi
Daca e mare NU e neaparat cu celulita, poate fi mai mare pentru ca are structura osoasa mai mare nu neaparat e de la celulita, dar tu de aceia ai pus in asa fel întrebarea ca sa auzi mai multe raspunsuri cu : mic si bombat probabil asa e si al tau dar stai linistita eu si inca foarte multi preferam funduletele mici si bombate
Presupun ca tu ai un fund mic, altfel nu ai fi zis fund mare si celulitic. deci in afara de 14 ani care ii ai puteai zice, un fund mare si atat. dai dovada de maturitate nu gluma-
ps. nu toate au celulita, daca stiu cum sa il "intretina". cu putin sport se poate rezolva tot, nu doar cu plimbari de pierdut timpul prin mall
Tocmai ce am vazut zilele astea "Diary of a wimpy kid" si zicea acolo un pusti: cum naiba sa aiba cineva un fund frumos? oricum e un fund! duh!
Cata logica si adevar in vorbele unui copil! Logica simpla, dar buna.
Ce maimuta retardata sta sa admire cururi? Si pana cand? Ca oricum nu va fi "frumos" o viata intreaga.
Problema cu un fund prea mare si lat se poate intampina pana si cu utilizarea unui closet, nu dupa ce criterii are un flacau in alegerea unei partenere. Duh!
Frustrata mica, poti avea fundul mai mare si in acelasi timp bombat, daca faci sport nu-i ''celulitic''.
Un fund mare....asa cat un elefant, cand merge sa-i sara celulita depe fund...cam asa )