anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare pentru baieti dar si pentru fetele care au trecut prin ceva similar. Ce inseamna daca un baiat te baga in seama tot anul scolar, se da la tine, vrea sa te pupe, te tine de mana, te intreaba de 3 ori daca vrei sa stai cu el, iar ultima zi de vacanta se comporta cu tine de parca ai fi invizibila, chiar daca nu are vreo prietena.Recunosc ca poate este si vina mea pentru ca in acea saptamana(2 zile) el parea foarte interesat de mine adica pe mess ma tot intreba de cine imi place pentru cine sunt statusurile mele, iar ele erau pentru el dar nu recunoasteam chiar daca el si-a dat seama. Iar apoi nu ma mai bagat in seama din contra se dadea la o fata de fata cu mine care este topita dupa el, iar eu parca as fi invizibila pentru el acum.De ce face asa sau ce a simtit pentru mine?

20 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Pentru că s-a săturat să încerce şi tu să nu ai nicio reacţie. E vina ta, dacă vrei să faci ceva, vorbeşte cu el şi spune-i ce ne-ai spus nouă. Baftă!

| Sapphire a răspuns:

Eu zic ca te place. Daca te-a tot intrebat de cine iti place si pentru cine sunt statusurile inseamna ca vrea sa stie daca are cale libera la tine.
S-a dat la fata aceea de fata cu tine ca sa te faca geloasa, sa iti arate ca ar vrea sa faci tu primul pas. Daca si tu il placi, nu mai sta, spune-i ce simti. Sau pentru orice eventualitate ca sa nu pici tu prost, baga-te in seama cu el si intreaba-l si tu cum e cu fetele, daca are vreo prietena, daca ii place de cineva. Succes!

| swet girl 22 a răspuns:

Poate l-ai ignorat si de asta se poarta asa cu tine acum.si nu cred ca a simtit mare lucru pentru tine stii... daca te iubea nu se dadea in fata ta la fata aceea.

fundita?

| Spufff :x a răspuns:

Exact asa am patit`o si eu straight face identica povestea.batting eyelashes. poate ca iti era rusine sa-i spui in fata ca`ti place de el,, si tipul iti punea acele intrebari sa-ti dea de inteles ca ar vrea sa fie cu tine :X vazand ca nu prea raspunzi la gesturile lui. s`a gandit sa se de`a la alta fata. doar ca sa vada ce reactii ai tu, daca esti geloasa. sau altelelove struck. vorbeste cu el. ia`ti inima in dinti si spune`i ca`l placi love struck asa am facut eu big hug bafta :X

| kurinkita a răspuns:

Nu a simtit nimic pentru tine. A vrut doar o partida de sex si a avut nevoie de aproape un an ca sa o obtina. Amator in alte cuvinte.

| myrazvy a răspuns:

Sti proverbul: ce poti face azi nu lasa pe maine. sh ca o continuare a proverbului in gluma:lasa pe poimaine poate nu mai e nevoie sa faci

| Axel_9404 a răspuns:

Pai el poate te=a privit ca pe o fata de scoala...dorea numa sa fie cu tine in timpu scolii de plictiseala...cum cum a venit vacanta or inceput distractiile elea eleatongue si te'o uitat

| rserpu a răspuns:

Eo, asculta-ma pe mine. Fii sigura ca te place si inca mai vrea sa fie cu tine. Chestia pe care a facut-o fata de tine, a facut-o pentru ca sa-ti atraga atentia, pentru ca tu l-ai ignorat si nu l-ai luat in seaman, totusi, daca o sa faci si tu un pas minuscul, adica sa-i zici: Mergi cu mine la un suc, sau mergi cu mine la o plimbare, nu te va refuza nici in ruptul capului. Ceea ce a facut nu e un flirt. Chiar vrea sa fie cu tine, tot ce trebuie sa faci este: 1 Sa-i zici ca vrei sa vb ceva cu el (important). 2 Sa-i spui ca la inceput credeai ca doar vrea sa flirteze cu tine, de aia nu l-ai luat in seama. 3 Sa-i spui ca ceva ceva simt si tii putin de tot la el. Atat, nimic mai mult. Bafta. Imi trimiti un PM sa-mi zici rezultatul.

Răspuns utilizator avertizat
| Mihaela_5169 a răspuns:

Ce probleme aveti...Pai pentru ca a vazut ca il tot respingi, si a zis " ia stai ma ca nu sunt eu prostul lu asta"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai a vazut ca tu nu te prea uiti la el si s-a gandit ca viata merge inainte si ca mai sunt fete smug:X:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce inseamna cand vorbesc cu un baiat foarte mult... el ma tot intreaba de cine imi place, si ma tot intarata crede ca imi place un prost care este var ca mine...ma ajuta cineva? pentru rasp luati id meu flory_just24

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci el s`a saturat sa il tot respingi.Asa sunt ei baietii, daca vad ca i`ai respins o data de doua ori nu se mai roaga de tine in continuare.Au ei orgoliul mai presus de orice. Oricum te-a iubit in felul lui te-a iubit.Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el deschis si daca te mai iubeste o sa va impacati sa vezi.Nu iti pierde speranta. Daca te-a iubit inca nu i`au disparut sentimentele.Si la fata aceea s`a dat ca sa te faca geloasa. El banuieste ca si tu il iubesti dar nu vrei sa recunosti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu dar acum chiar e foarte enervant.Nu ma baga deloc in seama.Nu stiu de ce dar am impresia ca pentru a fost o joaca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da asa ma gandesc si eu :-

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ii place de alt fata si doar se juca cu tine sau te place dar daca tu nu-i dai importanta sa gindit sa isi cate o alta fata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nulaughing Doamne nu se gandeste la asa ceva laughing

| Bianca_3140 a răspuns:

Nu neaparat ca a simtit ceva pentru tine. poate nu avea pe cine sa ia peste picior sau poate cine stie chiar te place dar nu isi doreste o relatie

| dYdY_7992 a răspuns:

E un simplu flirt poate asa face cu toate fetele...

| Narcis_1483 a răspuns:

Deeeeci cum ti-am mai spus si pana acum acest baiat a tot umblat dupa tine te-a intrebat de 3 ori daca vrei sa stai cu el dar nu l-ai acceptat S-a tot saturat sa umble dupa tine. stii cum sunt baietii u se pot limita numai la 1 singura fata...asa ca se uita dupa altele! Pe moment atunci la scoala se poate sa fi simtit ceva pentru tine dar nimic iesit din comun! Nu a tinut indeajuns la tine ca sa umble in continuare dupa tine Te poate considera o fata atragatoare si sa se dea in continuare la tine dar daa nu vrei sa stai cu el nu insista pre mult sa te streseze sper ca ti-am fost de folos