| mydarkestdays a întrebat:

Am o intrebare pentru baietii de liceu. voi cand va faceti o noua iubita, implicati si sentimente? sau doar...sa zicem...formele ei. am vazut ca majoritatea baietilor din ziua de azi isi fac iubite, stau cu ele 2 saptamani si apoi le dau papucii. chiar nu mai exista baieti cu sentimente in ziua de azi? baieti, v-ati saturat de sentimente? nu sunteti capabili sa simtiti ceva pentru o fata?

6 răspunsuri:
| ChelioSsS a răspuns:

Wooow cati ani ai de intebi asta probabil esti de liceu si ai patit si u asta big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca si fetele dau dovada de superficialitate si nu stiu cum sa-i faca pe baieti sa ramana impreuna mai mult timp.

| DulceatzaDeMustar a răspuns:

Pai eu iti sp ceea ce fac eu, ma indragostesc deo fata, simpatik, normal, incerc sa o agat, aflu k are prieten, ma dau batut, caut alta, aflu k a avut peste 20 de iubiti si ca nu mai e virgina, ma pis pe fata aia, la figurat vorbind, caut alta, o gasesc, aflu ca are nu stiu ce, ma pis si pe ea, si dupa, cand ma las batut de tot, apare cate o hada de crapa pietrele, si dupa caut alta, pentru ca vad ca agat ceva. caut-caut, gasesc, ma indragostesc la nebunie d ea, si ea de mine, ii cer combinatia, imi sp ca se mai gandeste sau ca prefera sa ramana singura, trec cateva mai multe zile, ii cer iar combinatia, spune DA, kiss-kiss in fiecare zi, intalniri, sucuri, bani cheltuiti p flori, ciocolata, inghetate si dupa aflu ca si tar** asta are prieten, ma kc p ea, tot la figurat vorbind, si dupa ma las batut de tot,..., pana luna viitoare happy
funda?batting eyelashes

| Paul_7461 a răspuns:

Nu stiu daca baietii din ziua de azi mai implica si sentimente intr-o relatie,dar eu,cel putin,cand sunt cu o fata si chiar imi place de ea,adica nu formele ei ci caracterul,etc,implic si sentimente, dar cateodata poate nu este si reciproc si de asta este mai bine sa fiu mai precaut,daca este si reciproc,numai am nici un motiv sa fiu precaut si implic si sentimentele. Aici am scris ceea ce fac eu,nu stiu ceilalti baieti ce fac happy, pe alocuri cred, ca am facut si putina cacofonie, dar asta e, sper sa intelegiwinking

| MioaraParalescu a răspuns:

Pai si fetele din ziua de azi sunt dificile si greu de trait cu ele.De exemplu zici o gluma care nu ii convine se supara pe tine nu mai vorbeste cu tine 3 zile o suni, nu raspunde, ii trimiti mesaj, nu raspunde nici la ala o cauti pe mes dar cand colo ea sta pe invizibil, incepi sa te enervezi te doare capul esti satul de fite si te saturi si dupa 2 saptamani de relatie ii dat papucii fiindca esti satul de fitele ei si de faptul ca nu intelege o gluma nevinovata.Dar daca un baiat gaseste o fata draguta, fara fite, cu simtul umorului va face tot posibilul sa o tina langa el. Sper ca te-am lamurit.

| AdelinSergiu a răspuns:

Doua saptamani e prea mult timp!