| RuxiDen a întrebat:

Am o intrebare pentru baietii de pe TPU. Am 19 ani si nu mai sunt virgina si m-am despartit de baiatul cu care s-a intamplat asta, voiam sa va intreb daca unui baiat ii pasa daca iubita lui s-a dezvirginat cu un alt tip inaintea lui, adica s-ar putea sa nu vrea sa fie intr-o relatie cu mine din cauza asta?

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Unii tin cont dar nu toti nu te preocupa

| Adry05 a răspuns:

Depinde ce tip nimeresti, daca gasesti unu ca plato care traieste in basme cu printese, posibil sa te faca si tarfa ordinara pentru asta, unu sanatos la cap realizeaza ca nu mai suntem in 1900 si nu suntem nici tigani unde se joaca cearceaful la nunta si lucruri de astea se intampla

| RAY a răspuns:

Nu conteaza Ruxi, conteaza intelegerea, iubirea

| Violleta2022 a răspuns:

Unii da, altii nu.
Depinde pe cine alegi si ce viziuni are.

| corbulalbrosu a răspuns:

Celui care ii ''pasa'' de astfel de amanunte nesemnificative intr-o relatie adevarata, este cazul sa-i dai... vant. Din prima clipa. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Unora le pasă, altora - nu.
Ba chiar e posibil să dai peste vreunul care să fie chiar curios cum era cu celălalt... Și eu unul cred că nu e rău să fii sinceră pentru că astfel el va afla ce anume îți place și ce nu, cum ar putea să te facă fericită, dar și ce să evite să facă, spre a nu te dezamăgi ca „fostul".

| Plato a răspuns:

Pai depinde de baiat. Pe mine ma intereseaza, dar te asigur ca pe milioane de baieti nu ii intereseaza.

Ma indoiesc ca vei avea probleme din cauza asta.

| Dalmore a răspuns:

Unui baiat normal la cap nu.

| Endoryus a răspuns:

Daca e nesigur pe el, ii pasa. Pentru ca nu ii place sa fie comparat. Daca nu e copil, nu ii pasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unuia normal nu-i pasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic că-i un avantaj

| SandraEve a răspuns:

Hei, stiu ca intrebarea e pentru baieti insa iti pot spune ca depinde. Majoritatea băieților nu au pretenția asta. Nici nu se prea mai asteapta ca o fata sa fie virgina de la 20 de ani in sus. Deci...don't worry. Poti avea totusi ghinionul să dai peste un băiat mai credincios căruia îi va pasa de acest aspect.

| DanielPH a răspuns:

Ai 19 ani, crezi ca tu daca la 25 de ani te vei baga intr-o relatie, partenerul va mai avea pretentia sa fie cu o virgina? Categoric nu!
Nu mai suntem pe vremea cavalerilor, cand faceai sex doar dupa nunta. Nici 16-17 ani nu mai ai. Ai o varsta, te distrezi, profiti de viata. Esti tanara doar o data, nu uita!
Partenerul trebuie sa te accepte asa cum esti, el te vrea pentru cine si ceea ce esti, nu drept obiect sexual. Asadar, stai fara griji!
Ganduri bune! happy

| DanyDav a răspuns:

Din contra, ar trebui sa fie fericit ca nu se mai chinuie el sa o faca.
Am avut norocul sau ghinionul sa deschid doua fete pana acum si sincer nu mi-as mai dori virgina.

| andreiminion a răspuns:

Majoritatea baietilor nu ai pretentia asta.

| Anonim22341 a răspuns:

Deloc

| ana52727 a răspuns:

Daca nu vrea din cauza asta inseamna ca e tembel. Nu conteaza daca ai fost cu cineva inainte de el, ce el n-a fost? Daca nu te vrea de asta, lasa-l in pace.