| Ralf1971 a întrebat:

Am o intrebare pentru cei care pot intelege si au o situatie asemanatoare.
Sunt casatorit si am cunoscut o doamna tot casatorita, si ma simt mult mai bine decat cu sotia din punct de vedere sexual.
Ma tem sa nu ma indragostesc prea mult de ea, si n-as vrea sa-mi pierd sotia, pentru c-o iubesc.
Ce ma sfatuiti sa fac?

38 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Jos palaria. joaca tactic si discret, le poti avea pe amandoua. este perfect normal atat pentru barbat cat si pentru femeie sa insele, pentru ca antropologii au dovedit stiintific ca omul NU este proiectat sa fie monogam asta inseamna ca casatoriile ar trebui INTERZISE. majoritatea persoanelor te vor jigni, umili, judecat pentru ca ai ales sa inseli dar eu fratele meu te sfatuiesc sa jonglezi intre 2. bafta

| ania a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Cum s-a dovedit științific că omul nu a fost proiectat să fie monogam? Dacă ești convins că omul a fost proietat să trăiască în fidelitate față de partenerul de căsătorie, trăiești foarte fericit așa, te bucuri că cineva a ales să îți aparțină doar ție, e mai mult decît o unire fizică când și sufletul se bucură că celălalt e numai al tău, plus că nu percepi vinovăție după ci că și Dumnzeu zâmbește când tu te bucuri.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Sotiile alea incuiate la minte nu o sug

| ania a răspuns:

Mai bine ascultă de conștiință care îți spune că nu e bine ce faci și rupe orice legătură cu repectiva doamnă căsătorită. Dacă continui așa nu ai nici o garanie că nu îți perzi soția.mai bine discutați deschis cu soția despre așteptări în domeniul sexaul, totul se poate îmbunătăți, ajusta.

| Ralf1971 explică (pentru ania):

Amanta este foarte buna, stie sa ma faca fericit si este foarte bine dotata, are calitati care sunt incontestabil greu de gasit.
Daca as putea as lua de nevasta amanta si mi-ar place sa fiu cu amandoua pentru ca le iubesc.

| Ralf1971 explică (pentru ania):

Sotia nu este nici 40 la suta ca femeie in comparatie cu amanta, cu ea simt ca traiesc cu adevarat si sunt fericit.
Voi fi cu amandoua si voi profita de putinul timp, sa ma distrez cu amanta.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Ralf1971):

Frate adevarul este ca putine isi mentin feminitatea dupa casatorie, majoritatea ajung sa fie certate cu igiena

| ania a răspuns (pentru Ralf1971):

Nu te iubești decât pe tine însuți, cine iubește oferă ceea ce și el și-ar dori.Nu cred că ai fi încântat s-o vezi pe soția ta distrându-se cu altul.

| RAY a răspuns:

Una e dorinta sexuala alta e iubirea, ce sa spun nu-i frumos ceea ce faci dar omul e o fiinta poligama asa ca te inteleg, tu isi iubesti sotia?

| RAY a răspuns:

Denysse94 in ziua de azi cam esti, iluzi, sperante, vise si atat, pentru mine nu exista fete sincere si alea care sunt au iubit desi da e o prostie sa crezi in cineva indiferent ca e barbat sau femeie

| Violleta2022 a răspuns:

Nu crezi ca ar fi fost mai normal si mai sanatos sa incerci sa-ti imbunatatesti viata sexuala cu sotia ta, nu cu o curva?
Iti poti distruge casnicia, doar pentru o bucata de pasarica, ceea ce nu te face mai barbat, pentru ca nu demonstrezi nimic daca judeci cu creierul din pantaloni, dimpotriva!

| mihai69 a răspuns:

Swing.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ai sotie, ce iti mai trebuie amanta? Lucraza, sexual, cu sotia asa cum lucrezi cu amanta si totul va fi bine.

| Necunoscut112 a răspuns:

Amanta te face fericit, dar totuşi îţi iubeşti soţia... Dacă o iubeai, nu ai fi făcut asta. Bărbăteşte ar fi să îi spui soţiei şi să îţi asumi posibilitatea divorţului.

| Ralf1971 explică (pentru Necunoscut112):

Le iubesc pe amandoua si nu vreau sa renunt la nici una, dar amanta este mai buna ca femeie, este mai atractiva, mai primitoare, intelegi?

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Ralf1971):

Nu, nu inteleg! Trebuie sa alegi, intelegi? Macar spune-i si sotiei tale sa decida ea daca accepta situatia asta.

Ar fi o prostie pentru ca ea nu stie de amanta, dar uneori vin epuizat dupa partidele pasionale de sex si ma banuieste.

Ar fi o prostie să ce? Să fii bărbat? Să fii sincer?

Este mai bine sa schimbi femeia din cand in cand, ai apetit sexual mai crescut.

Mai bine pentru cine? Crezi ca nevastă-ta mai simte vreo plăcere pentru tine? Şi totuşi nu se reguleaza cu cine îi iese în cale. D-asta zic să îi spui şi ei ce faci, poate vrea şi ea să se simtă bine lângă altul, dar până acum n-a avut tupeul tău să o facă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O relație nu se rezumă doar la sex. Te potrivești cu amanta, sexual. Este atracția fizică dintre tine și amantă. Te îndrăgostești de amantă sau de ce-ți oferă ea? Un caracter corespunzător cerințelor și nevoilor tale. Ești atașat emoțional de soție. Ai face un compromis renunțând la amantă doar pentru că soția ta este mai importantă pentru tine și ești cu ea dinainte să fi cu amanta, nu pentru că o iubești. Fă abstracție de tot. De amantă. Focusează-te câteva secunde doar pe soție, dar fă abstracție de: amintiri, momente petrecute împreună, întâmplări, confesiuni, ani petrecuți împreună, lucruri dobândite împreună. Făcând abstracție de tot, m-ai simți acele sentimente profunde și intense pentru ea (acea chimie)? Timpul este prețios. Doar tu știi ce vrei și ce simți.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ce naiba te ai casatorit cu ea daca nu e cine stie ce?

| Ralf1971 explică (pentru anonim_4396):

M-am insurat ca sa ma adun si sa nu mai umblu la femei, asa am crezut la inceput. Sincer o apreciez, asa ca nu vreau sa ma despart de ea.
Si amanta mea are sot asa ca nu sunt probleme de morala si ne simtim bine.

Frate da ce-a fost in capul tau sa iti pui streangu la gat aiurea

| kandaraki a răspuns:

Sa te trezesti din somn si sa lasi fanteziile si sa iti vezi de viata ta si de sotia ta.
tie ti-ar placea sa stii ca sotia te inseala? ca si-o trage cu altul?

| DrGoogle a răspuns:

Frumusetea ii trecatoare aduti aminte de ce te-ai casatorit cu acea femeie, amantele intotdeauna vor arata mai bine, pun pariu ca e si mai tanara ca na, ii convine sa iti frece banii.

Răspuns utilizator avertizat
| AnnabellaBB a răspuns:

In ritmul asta, o sa afle sotia si tot vei divorta.
Uite,de asta s-a schimbat lumea, gay, lesbiene laughing)
Femeile isi pierd increderea in barbati, eu ma voi gândi de cateva ori inainte sa fac nunta. De ce te-ai însurat cu ea daca nu te satisfacea sexual? Doar ca sa fi însurat sau erai disperat in momentul acela?
Mai bine vorbeste deschis cu sotia pe tema sexuala si lucrurile se vor schimba.
Iti bati joc de sotia ta si la un moment dat in viata, vei plati!

| RAY a răspuns (pentru AnnabellaBB):

Cand sa insurat simtea acum numai simte, e ceva normal dorinta sexuala e mereu in capul nostru, omul find o fiinta poligama si tu ai dorinte fata de alti barbati dar momentan iubirea=un drog te face sasi doresti mai mult sa faci dragoste da cat timp? poate 3-5 anii maxim apoi devine monotomie

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru AnnabellaBB):

Casatoria te obliga la monogamie, omul NU este proiectat pentru asa ceva, au demonstrat-o arheologii experti dupa ani de cercetare, omul nu este proiectat sa fie MONOGAM, este inscris puternic in codul genetic

| Ralf1971 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Sa-ti spun un banc apropo de monogamie : Unul se duce cu vaca la mont si este insotit si de sotie. Medicul veterinar ii spune ca taurul care-l avea, trebuie sa monteze 4 vaci si apoi ii penetreaza si vaca lui.
Sotia ascultand discutia ii intraba pe Ion : Mai Ioane ai vazut ce poata sa faca taurul asta, tu de ce nu poti sa ma f.....pe mine de 2- ori pe noapte?
Ion ii raspunde : Mai Maria taurul acesta a schimbat 4 vaci, iar eu stau numai cu una.

| Ralf1971 explică:

Corect spus, esti casatorita/casatorit si ai amant/amanta?

| Ralf1971 explică:

Cine nu stie, sotul sau amantul?

| Ralf1971 explică:

Mircea Badea nu este casatorit.

| Athenaaa a răspuns:

Urăsc bărbații ca tine.Esti unul dintre cei care se gândesc numai la sex nu și la sentimente Frumusețea e trecătoare.Cand o sa ai 80 de ani vei fi fericit alături de soție sau de amanta ținând cont ca nu o sa te mai țină sa faci sex.

| Crantea_Claudia_1994 a răspuns:

Vedetiva de familie faceți o mare greseala inselanduva soția cu alta!

| Ralf1971 explică (pentru Crantea_Claudia_1994):

Nu o insel pentru ca sunt cu sufletul langa ea, simt nevoia sa fac sex si cu alta femeie.

Da frate daca nu simti sa faci sex cu sotia nu ti scarba cand vine la tine sa iti propuna sa facetii?