| Ralf1971 a întrebat:

Am o intrebare pentru cei care pot intelege si au o situatie asemanatoare.
Sunt casatorit si am cunoscut o doamna tot casatorita, si ma simt mult mai bine decat cu sotia din punct de vedere sexual.
Ma tem sa nu ma indragostesc prea mult de ea, si n-as vrea sa-mi pierd sotia, pentru c-o iubesc.
Ce ma sfatuiti sa fac?

38 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu crezi ca ar fi fost mai normal si mai sanatos sa incerci sa-ti imbunatatesti viata sexuala cu sotia ta, nu cu o curva?
Iti poti distruge casnicia, doar pentru o bucata de pasarica, ceea ce nu te face mai barbat, pentru ca nu demonstrezi nimic daca judeci cu creierul din pantaloni, dimpotriva!

| Ralf1971 explică (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Sa-ti spun un banc apropo de monogamie : Unul se duce cu vaca la mont si este insotit si de sotie. Medicul veterinar ii spune ca taurul care-l avea, trebuie sa monteze 4 vaci si apoi ii penetreaza si vaca lui.
Sotia ascultand discutia ii intraba pe Ion : Mai Ioane ai vazut ce poata sa faca taurul asta, tu de ce nu poti sa ma f.....pe mine de 2- ori pe noapte?
Ion ii raspunde : Mai Maria taurul acesta a schimbat 4 vaci, iar eu stau numai cu una.

| Ralf1971 explică (pentru Necunoscut112):

Este mai bine sa schimbi femeia din cand in cand, ai apetit sexual mai crescut.

| Athenaaa a răspuns:

Urăsc bărbații ca tine.Esti unul dintre cei care se gândesc numai la sex nu și la sentimente Frumusețea e trecătoare.Cand o sa ai 80 de ani vei fi fericit alături de soție sau de amanta ținând cont ca nu o sa te mai țină sa faci sex.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Ralf1971):

Mai bine pentru cine? Crezi ca nevastă-ta mai simte vreo plăcere pentru tine? Şi totuşi nu se reguleaza cu cine îi iese în cale. D-asta zic să îi spui şi ei ce faci, poate vrea şi ea să se simtă bine lângă altul, dar până acum n-a avut tupeul tău să o facă.

| Ralf1971 explică:

Mircea Badea nu este casatorit.

| ania a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Cum s-a dovedit științific că omul nu a fost proiectat să fie monogam? Dacă ești convins că omul a fost proietat să trăiască în fidelitate față de partenerul de căsătorie, trăiești foarte fericit așa, te bucuri că cineva a ales să îți aparțină doar ție, e mai mult decît o unire fizică când și sufletul se bucură că celălalt e numai al tău, plus că nu percepi vinovăție după ci că și Dumnzeu zâmbește când tu te bucuri.

| ania a răspuns (pentru Ralf1971):

Nu te iubești decât pe tine însuți, cine iubește oferă ceea ce și el și-ar dori.Nu cred că ai fi încântat s-o vezi pe soția ta distrându-se cu altul.