| Condratt a întrebat:

Am o intrebare pentru doamne si domnisoare,dar si baietii pot raspunde, cum trenuie sa sarute un baiat o fata pentru ca ea sa fie multumita, sa ii spuna cu adevarat ca "saruta bine"?

9 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Mie mi-ar fi de ajuns daca ar fi iubire reciproca. Atunci as putea spune ca saruta bine!
Ps: Daca chiar nu imi place ceva, ii spun, doar nu e nimic rau in asta.

| lexzor a răspuns:

Cand saruti, sarutul aduce excitare, cea ce inseamna ca sarutul trebuie sa fie cu pasiune, si cum zice si GheNss, sa ii atingi buzele incet, nu sa ii introduci limba lent. Sau, fa-o cum iti spune inima.

| Noname1465 a răspuns:

Nu uita sa pui pasiune in acel sarut ca altfel parca nici macar nu ar exista

| Condratt explică:

Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri,eram destul de bulversat,unele prietene imi spuneau ca sarut bine,altele ca un si acum m-a cam lamurit, trebuie sa fie iubire, pasiune, tandrete, un cadru adecvat si totul o sa fie bine! Va multumesc!

| DSabb a răspuns:

Hei buna. Uite ce e o sa fiu sincera. Atunci cand saruti o fata si mai ales daca esti indragostit de ea nu tii cont de ce ai citit despre sarut si asa mai departe. Tu trebuie sa faci ceea ce simti tu in momentul respectiv si o sa iasa foarte bine daca vei fi tu insuti in loc sa asculti ce iti spun alti... Bafta!

| GheNsS a răspuns:

Pentru un sarut reusit sunt mai multe critari, eu il recomand pe cel gingasi puzele se atind incet iar limba introdusa si ia lent dar gingasi, sunt permise si mici atingeri cu tinti pe buzele partenerei, o poate si excita acest lucru. Incercatiwinking Bafta tongue

| ana_7237 a răspuns:

Depinde de fata. Tandru, delicat. Daca e prima oara intai ia-o in brate, apoi vorbestei frumos, spune-i ca o iubesti si ca e frumoasa, enumerai calitatile, atingetiva usor buzele si apoi apasate pe buzele ei, deschide usor gura si inchideo, prindei buzade sus si apoi pe cea de jos intre buzele tale, sugeo delicat, mangaio pe crestet, cu limba iti poti umezi buzelesau le masa usor si lent pe ale ei, dar in niciun caz nu o introduce in dura ei, caci pentru ea va fi scarbos, incearca sa fi original.
P.S.=Eu am 10 ani.L.O.L.

| Analytical a răspuns (pentru ana_7237):

Chiar LOL! rolling on the floor OMFG fete de 10 ani dau lectii si la fetele de 18 ani?! x_X laughing) "COOL" dar totodata trist. de ce? pentru ca va stricati copilaria de la o varsta atat de frageda! viata voastra/alegerea voastra, dar mai bine virgina la 18 ani decat ****ă la 10. big grin (oricum, pari maturawinking, la 18 ani vei fi pe centura) laughing scuze, iarta-ma te rog, nu-i cu intentie; dar adevarul doare. happy

| ana_7237 a răspuns (pentru Analytical):

Am fazut la telenovele cum se sarutau unii nimic mai mult.Ce inseamna sa fii virgina si ****a?