Da, are voie sa foloseasca si tampoane interne.
Insa cel mai igienic, indiferent ca esti sau nu virgina, trebuie sa folosesti tampoane externe. Pentru ca sangele care iti curge atunci cand esti pe stop iti curata vaginul.
Nu zice nimeni sa nu folosesti si interne, insa doar atunci cand e foarte necesar (de ex.cand mergi la o petrecere si vrei sa porti o fusta/rochie sau cand iesi si vrei sa te imbraci in pantaloni albi etc.).
Nu uita ca cele interne se schimba la un interval mai scurt de timp decat cele externe!
Da, o fata virgina poate folosi si tampoane interne., Intr-adevar exista tampoane mai subtiri. Insa acele tampoane au si partea lor negativa. de exemplu poate sa ti se rupa ata de la tampon, sau sa te doara.Deasemenea aceste tampoane trebuie schimbate mai des decat cele normale.
Nu exista tampoane interne pentru virgine, pentru ca tampoanele interne nu dezvirgineaza.
Nu sunt facute pentru virgine OB-urile, asa ca nu ti le recomand.Mai ales ca exista sanse mari sa te dezvirginezi.
De ce?!
Gandeste-te ca asa mic cum il vezi o sa se umfle de 5-7 ori mai mult absorband lichidul menstrual.Si cand o sa-l scoti,o sa simti durere, etc.
Deci, Ob = dezvirginare.
Eu zic ca este bine sa nu le folosesti. Exista cazuri in care s-au dezvirginat cu ele fara sa vrea.Asa ca mai bine ai rabdare :* Nu trebuie sa ai incredere in ele, sunt cam periculoase.Am vazut si la Discovery un caz cand o tanara a stat in coma ceva timp din cauza faptului ca uitase de acest tampon intern iar pana si-au dat doctorii seama despre ce este vorba s-a infectat a intrat tot mai adanc.off o poveste urata.Eu nu ti le recomand! :*
Aoleu, ce bine ca n`am incercat;... huuuuh, ce aproape am fost :d
va multumesc, sunteti cele mai tari! >
Nu e adevarat ca te dezvirginezi de la un tampon l-)
Eu si prietenele mele am folosit ob-uri din acelea micute atunci cand am fost in tabara si am mers la strand, sau la o petrecere.
Doar fi atenta sa nu il lasi multe ore si nu patesti nimic
Tu virgino voiai sa ma iei in **** si daca mi`o arati cica, cad pe spate))
anonim_4396 întreabă: