Daca ar fi iubitul meu cred ca mi-as muta locul si mas rusina un pic acum depinde si in ce stadiu se ala relatia.
oricum e ceva normal.
daca ar fi un amic i-as zice sa se abtzina totusi. si mas muta de langa el
Eu cred ca m-as simti nasol, pentru mine nu ar fi nimic placut...dar nu i-as zice nimic, ca sa nu il jignesc.Dar intr-un fel...ar fi si ceva placut pentru ca ai sti ca acea persoana ii place de tine.
@alecsa91 - "am simtit-o pe pielea mea" - ce sa intelegem de aici? vorbeai la propriu sau la figurat
Buna! Pai nu m-ar deranja, in fond, nu e vina ta ca s-a intamplat. Stiu ca unii/unele se jeneaza cand isi dau seama, dar eu cred ca e ceva normal si e semnul ca partenerul se simte excitat in prezenta ta. Numai bine!
Depinde de fata : daca e prietena ta e posibil sa se simta excitata sau rusinata ca-ti "trezeste" simturile, daca e o alta fata atunci e posibil sa te trezesti cu o palma... Desi cred ca ar trebui sa te inteleaga esti barbat si ai nevoile tale. Daca as fi fost in situatia asta si m-ar fi deranjat pur si simplu mi-as fi mutat locul :d
As izbunci in ras, si as face haz din chestia asta. La urma urmei nu e mare lucru...
Nu cred ca ar fi asa proasta incat sa nu-si dea seama mai ales ca e pe centru si se observa pantalonii foarte ridicati.
Deci fetelor, intelege-ti ca e ceva involuntar si nu ne putem abinte. Daca se scoala se scoala... aia e
Daca nu e prietena ta o sa te trezesti cu o palma
Daca e prietena ta iti dai seama ca probabil o sa ii placa, dar depinde cum e felul ei de a fi.
Tre sa fii cata gay...sa ti se scoale cand o fata iti sta in brate, lol,
am doar 14 ani si or stat mai multe fete in brate la mine decat am par la fund ...si niciodata nu mi so sculat.
dar daca ti se scoala, ti se scoala...nai cei face roaga-te sa se culce...
Buna Ionut. Daca baiatul respectiv ar fi iubitul meu,probabil ca m-as simti groaznic,si m-as inrosi toata de rusine si nu as vorbi cu el despre asta,cu toate ca nu m-ar deranja neaparat.Dar daca baiatul ar fi doar un amic,prieten, desi nu cred ca as sta in bratele lui, i-as zice sa se abtina si m-as supara foc.Pa-pa
Anonim134 întreabă: