anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare pentru. fete ca sa stiu cate palme o sa-mi iau in viata pentru. chestia care urmeaza sa v-o spun. Daca o fata sta in bratele unui baiat si respectivul capata o erectie ce ar face fata in acel moment simtindu-i pensiul cum o "zgarie/glodeste"? Am mai intrebat o fata chesti asta si raspunsul a fost uimitor - "Cred ca m-ar excita putin." Ei bine... vreau sa aud parerile tuturor. Baietii sunt exclusi, deci nu voi tine cont de parerile voastre.

17 răspunsuri:
| PrecioussGirl a răspuns:

Daca ar fi iubitul meu cred ca mi-as muta locul si mas rusina un pic acum depinde si in ce stadiu se ala relatia.
oricum e ceva normal.
daca ar fi un amic i-as zice sa se abtzina totusi. si mas muta de langa el laughing

| alylove15 a răspuns:

Eu cred ca m-as simti nasol, pentru mine nu ar fi nimic placut...dar nu i-as zice nimic, ca sa nu il jignesc.Dar intr-un fel...ar fi si ceva placut pentru ca ai sti ca acea persoana ii place de tine.

| MajorAsshole a răspuns:

@alecsa91 - "am simtit-o pe pielea mea" - ce sa intelegem de aici? vorbeai la propriu sau la figurat laughing

| 666_7474 a răspuns:

Buna! Pai nu m-ar deranja, in fond, nu e vina ta ca s-a intamplat. Stiu ca unii/unele se jeneaza cand isi dau seama, dar eu cred ca e ceva normal si e semnul ca partenerul se simte excitat in prezenta ta. Numai bine!

| bia0000 a răspuns:

M-as simti aiurea daca ar fi intr-un spatiu public...

| lorycykcl a răspuns:

Depinde de fata : daca e prietena ta e posibil sa se simta excitata sau rusinata ca-ti "trezeste" simturile, daca e o alta fata atunci e posibil sa te trezesti cu o palma... Desi cred ca ar trebui sa te inteleaga esti barbat si ai nevoile tale. Daca as fi fost in situatia asta si m-ar fi deranjat pur si simplu mi-as fi mutat locul :d

| ramoyoopisicel a răspuns:

As izbunci in ras, si as face haz din chestia asta. La urma urmei nu e mare lucru...

| ionuutzuu a răspuns:

Ma scuza-ti pentru. gramatica si nu cersiti funde!

| ionuutzuu a răspuns:

Nu cred ca ar fi asa proasta incat sa nu-si dea seama mai ales ca e pe centru si se observa pantalonii foarte ridicati.

| ionuutzuu a răspuns:

Deci fetelor, intelege-ti ca e ceva involuntar si nu ne putem abinte. Daca se scoala se scoala... aia e laughing

| MamaOmida69 a răspuns:

Eu cred ca m`as innrosi toata! Si l`as intreba daca vrea sa ma dau jos? laughing

| Shahrukhkhan91 a răspuns:

Ii zici,, Fata daca simti ceva tare e telefonul" lol ce intrebare

| MusicMakesmeSmile a răspuns:

Phai da ...ma's excita. dar...as sta putin si mas ridica.

| alecsa91 a răspuns:

M-as simti flatata! Am simtit-o si eu, pe pielea mea big grin

| ElisaMariaXX a răspuns:

Daca nu e prietena ta o sa te trezesti cu o palma
Daca e prietena ta iti dai seama ca probabil o sa ii placa, dar depinde cum e felul ei de a fi.

| Peentusk a răspuns:

Tre sa fii cata gay...sa ti se scoale cand o fata iti sta in brate, lol,
am doar 14 ani si or stat mai multe fete in brate la mine decat am par la fund big grin...si niciodata nu mi so sculat.big grin
dar daca ti se scoala, ti se scoala...nai cei facelaughing roaga-te sa se culce...laughing

| Theola a răspuns:

Buna Ionut. Daca baiatul respectiv ar fi iubitul meu,probabil ca m-as simti groaznic,si m-as inrosi toata de rusine si nu as vorbi cu el despre asta,cu toate ca nu m-ar deranja neaparat.Dar daca baiatul ar fi doar un amic,prieten, desi nu cred ca as sta in bratele lui, i-as zice sa se abtinalaughing si m-as supara foc.Pa-pa