Daca ai avut tu momente mai putin bune in viata, asta nu inseamna ca in lumea asta, cat de mare este, nu mai exista astfel de fete.
Hei, capul sus, atat de usor te lasi dus de nas? Mai multa incredere in tine, ca daca e sa o luam asa, si fetele, pe partea cealalta, se plang de acelasi lucru.
ENjoy!
O fata sincera nu frecventeaza cluburile, nu fumeaza, nu bea.Stiu ca in ziua de azi, acest tip de fata este pe cale de disparitie dar niciodata nu trebuie sa disperi.Intotdeauna se va gasi aceea persoana specialaTake care!
Sincer înseamnă a nu fuma sau bea? De unde până unde?
Stii care e diferenta intre sinceritate si onestitate? ideea este ca tie/noua iti/ne trebuie acel gen de persoane oneste nu neaparat sincere, pentru ca, inconstient sau constient uneori este bine sau ne face bine sa fim "mintiti frumos" atata vreme cat nu are efecte negative dezastruoase. asa ca, stai linistit toate sunt pe rol... numai bine
Asta nimeni nu stie.De obicei fetele bune ajung la baieti rai si invers.Aceeasi intrebare o am si eu pentru baieti.
Eu am fost cât de sinceră am putut cu toţi. Mereu mi-am spus că adevărul doare o singură data, dar minciuna va durea mereu. Mai mint. când e nevoie.( nu cred că există persoană care să nu fi minţit macar o singură dată dintr-un motiv sau altul. )
Fiecare gandeste asa cum la nascut masa Dupa 5 ani de relatie ce sinceritare mi-am luat in fata de numa numa