Nu conteaza cum arata un baiat. Oricum dupa un anumit timp ce schimba fizic Conteaza ceea ce are in cap Ca degeaba e frumos foc daca e foarte prost
Vad ca n'ai primit raspunsuri foarte concrete. daca pe tine chiar te intereseaza o astfel de descriere o voi face pe scurt:
Sa aibe 1, 80, sa aiba pielea creola caci nu'mi place tenul deschis
sa fie bine facut( sa se vada muschii) sa nu aibe burta.prefer patratelele, sa fie brunet sa aiba ochii verzi sau albastri sa aiba dinti albi ( nu precum vedetele dar nici sa fie galbeni) sa fie tuns scurt(nu'mi plac frizurile gen emo, punk etc) sa se imbrace cu gust si sa miroasa bineee :X:X
Pai detalii, cum sa-ti spun, sunt fete carora le plac baieti nalti, iar altora mai josuti, sunt fete carora le plc baieti blonzi iar altora bruneti :D. Conteaza foarte mult aspectul fizic desigur, hainele, coafura. Sa ai grija de tine si te tii in forma e cel mai important. :) Fetelor le plac baietii ingrijiti, care in fiecare dimineata inainte sa iasa din casa isi aranjeaza parul, care se imbraca cu gust :* care se parfumeaza :)))) uuhhhh nu stiu ii ador pe aia care se parfumeaza cu parfumuri frumoase; p imi vine sa fug dupa eiiiii :DDDD By the Way in timpu asta multora fete le plac baieti cu parul mai lung, http://weheartit.com/entry/12809555 ceva de genul asta :P. Deci cit timp ai coafura aranjata, niste haine misto si un stil care te accentueaza, cit te parfumezi si te ingrijestifug fetele dupa tine :DDD te asigur 100%
Sa aiba muschi si patratele...Eu nu-s de aceasta parere! Pt ca in lume sunt fel si fel de baieti. Nu numai cu muschi si patrateleSper ca ti-am fost d folos.:*
Frumusetea fizica este obiectiva! ce imi place mie nu le place neaparat si altor fete.
pentru mine un baiat frumos fizic inseamna un baiat ingrijit, care sa se imbrace cu bun gust.nu am cum sa iti explic ca daca ti-asi spune brunet cu ochi caprui poate arata ca ronaldinho sau poate arata ca cristiano ronaldo
MihaiDan97 întreabă: