| xXx_6498 a întrebat:

Am o intrebare pentru fete:Femeilor le place sa se masturbeze la fel de mult ca barbatii?

Răspuns Câştigător
| Vizitiul a răspuns:

Sincer, cate crezi ca recunosc chestia asta? E la moda sa minti pentru a evita patarea reputatiei. Ma-ntreb cand va fi la moda adevarul si socializarea deschisa, fara complexe, rusine sau inhibitii!? Cred ca niciodata.

10 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cam pe trei sferturi, desi nu recunosc!

| Floreenofficial a răspuns:

In general, mai putin si mai rar.Insa unele ii intrec cu mult.laughing

| cossmy a răspuns:

Da...desi iti trebuie cel putin un pistol ca sa le faci sa recunoasca. Dar sunt si ele oameni, sunt curioase si nu refuza astfel de placere, chiar daca ele o obtin ceva mai greu. Insa nici eu nu pricep dc nu recunosc... ce e asa mare lucruthinking

| cossmy a răspuns:

Sunshine, in sf o fata sincera. RESPECTE!winking

| WickedBoy a răspuns:

Ce e asa tampenie in a te masturba? Inseamna a stimula zonele sexuale cu mana.Nu te masturbezi decat daca ai cu cine sa faci cand vrei dar cum nimeni nu are ce vrea cand vrea ne stimulam singuribring it onbring it onbring it onbring it on

| iubiricaa a răspuns:

Sincer eu nu m-am masturbat niciodata sh nici nu vreau mi se pare o tampenie sa te masturbezi jur

| KeepCalm a răspuns:

Da, doar ca noi suntem mai retinute, aratandu`va astfel ca nu suntem disperate dupa sexlaughing De parca nu gandim la feloh go on

| criss_5841 a răspuns:

Eu una nu m-am masturbat niciodata laughing ma jur happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am inteles asa: femeilor le place in aceeasi masura masturbarea si barbatii.
Nu cred, mie imi plac mai mult barbatii!
Mai baga niste acorduri la gramatica si vorbim!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna mie unul imi place sa o fac dar nu singur imi place sa o fac in tinp ce vb cu o fata pe mes sau la web uite id mau sa va rog luati-l imi place sa vb despre sex foarte mul va pupic pe burik si mai jos un pic adica pe locul sensibil nelu_cipru va rog luati-l cat mai repede