Cand ti-ai inceput viata sexuala hormonii sunt dati peste cap De aia cred
nu cred ca e ceva grav
Pai sa nu o mai faci neprotejat! Ai folosit cum trebuie testul de sarcina dimineata la prima urniare? daca da atunci nu stiu care este problema, da, s-ar putea sa ai probleme cu ovarele, dereglari hormonale sau poate inca nu ti s-a reglat ciclu.Acesta se regleaza cam in 3 ani dupa ce ti-a venit prima data mentruatia. Daca acesti ani au trecut ar fi mai bine sa mergi la ginecolog! Bafta
Nu cred ca este ceva.
Dupa primul act se intimpla sa se produca schimbari in organizm. Dar alta e ca se mai intimpla sa ai retineri de o luna-doua, dar sa nu fii insarcinata.Asa ca nu cred ca ar fi cazul sa iti faci griji.
Si mai ales, daca nu ai dureri sau eliminari; poti sta linistita.
Apropo: din cind in cind poti face cite o vizita la ginecolog, pentru a face unele controale.Acest lucru nu incurca niciodata.
Succese!
Heii! Phey nu s-a intamplat nimic grav dar din mom ce ti-ai inceput viata sexuala este normal ca ciclul menstrual sa fie un pic dat peste cap. cred ca a fost o coincidentsa stai linistita n-ai de ce sa-ti faci griji
e ceva normal!
Du-te urgent la ginecolog. O amenorree de 3 luni in absenta sarcinii este ceva extrem de grav. Probabil ai o problema hormonala severa, care necesita investigatii serioase si tratament. Sa stii ca dintr-o chestie ca asta, neglijata atat de mult, poti ramane cu sterilitate definitiva. Orice femeie normala stie ca orice intarziere de peste 8 zile a menstrei in afara sarcinii impune consult ginecologic imediat. Tu de ce ai asteptat luni de zile?
Daca ai facut'o mereu protejat atuncea nu ai de ce sa-ti faci griji, stai linistita o fi vreo dereglare, o infectie sau raceala:* in nici un caz o sarcina