Nu aleg după criteriile de mai sus, îl aleg pe cel care îmi demonstrează că mă iubește și care mă acceptă așa cum sunt.
L-as alege pe cel cu sufletul mai mare, capabil sa ma iubeasca si sa ma faca fericita!
Ehee,greu de ales. Eu sunt de parere ca trebuie cate putin din fiecare, altfel se simte ca lipseste ceva. Ma rog, in primul rand inteligenta conteaza si sa aiba acel "vino-ncoa", adica sa-ti placa tie.
Buna intrebarea ta... eu l-as alege pe cel mai 'chipes'...
Cele care ati spus ca il alegeti pe cel inteligent... nu cred eu ca v-ati cupla cu tocilarul clasei daca e inteligent . Cu siguranta toata lumea se uita la aspectul fizic si apoi cunoaste personalitatea respectivului. De exemplu daca vedeti un baiat pe strada nu ziceti: 'vai ce inteligent e' ci 'vai ce dragut e'.
Asta e parerea mea
Majoritatea o sa zica, ca pe cel mai inteligent... insa daca ar fi sa pui pe aceea fata (nu ma refer la cineva anume) fata in fata cu ''alegerile'' ei, nu cred ca l-ar alege pe cel inteligent... sa fim sinceri acum!
Eu am sa aleg baiatul care ma face pe mine fericita... pentru ca degeaba ii un baiat super frumos si mai ii si inteligent daca eu sunt indragostita de altul Deci alegerea mea va fi baiatul cu personalitate... dar cel mai important: baiatul ''meu'' :*
Cel mai inteligent. Daca e inteligent, va avea si bani. La corp, se aranjeaza singur, cu dieta si sala, iar "dotarile" sunt un aspect care prea putin ma intereseaza
Eu sunt baiat dar am sa-ti raspund si eu pentru ca am foarte multe prietene si stiu parerile lor.
Multe din ele (am numai prietene frumoase si inteligente zic eu) au avut si vor prieten care sa fie inteligent si sa fie dragut nu sa fie un barbat cu muschi etc pentru ca degeaba ii are daca nu are nimic in cap!
Il aleg pe cel inteligent deoarece nu as putea sa traiesc langa o persoana cu care sa nu am subiecte de discutat si combatut pe diverse subiecte.
Majoritatea au ales ca ''pe cel inteligent'' dar eu aleg pe cel cu 1-000-000 in cont! ( de ce sa mint daca asta e adevarul, pentru ca sunt sigura ca multi dintre cei ce au raspuns ar fi vrut sa aleaga si acest raspuns dar nu au vrut sa nu cumva sa bata la ochi sau altceva )
Un barbat nu se alege. daca iti place iti place daca nu, nu ai ce face..Eu una nu as sta cu unul doar pentru ce are in cont daca nu ma si atrage sau daca se poarta cu mine nu stiu cum(ca in general asa sunt astia cu bani cred ca li se cuvine totul).cel mai bine ar fi daca ar avea cate putin din toate. Oricum... oricat am incerca noi nu vom gasi niciodata barbatul perfect.Fiecare persoana are defecte, dar... putem cauta pana gasim pe cineva cu mai putine.
Păăăăi eu l-aș alege pe cel inteligent, pentru că dacă nu are inteligență, nu are nimic. Eu nu sunt genul care umblă cu one-night stands.
Sunt băieţi care au toate calităţile cu excepţia primeia. Din păcate degeaba are toate aceste calităţi dacă nu te iubeşte. Crede-mă, am crezut că am găsit băiatul perfect, frumos, inteligent, cu un corp superb, despre dotări nu discut dar să zicem că la capitolul ăsta stătea poate prea bine... S-a sfârşit urât, mai e nevoie să spun?
L-aş alege pe ăla cu 1.000.000 $ în cont, măcar să ştiu o treabă.
anonim_4396 întreabă: