| 69AnonimuS69 a întrebat:

Am o intrebare pentru fete si o mica poveste de spus. Sa incepem... Acum ceva luni am i-am marturisit unei fete ca o plac mult de tot. Si am intrebat-o daca e reciproc sentimentul. Evidend, a raspuns ca nu. (Nu sunt sigur daca am speriato sau daca am fost direct.) Ei bine acum, in zilele astea cel mai bun prieten mi-a zis ca ma place si ca trebuie sa fiu putin pervers. Nu sunt genul asta si nu imi dau seama daca nu cumva isi bate joc de mine. Va dati seama ca prima data cand am auzit eram vesel dar acum nu stiu ce sa fac... Chiar nu am idee. Cum putem stiu si eu, sa iesim impreuna sau ceva de genul? Cum pot sa o atrag acum? Multumesc pentru atentie ^_^

4 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Dar chiar nu era nevoie sa ne spui ca sentimentul nu e reciproc, stiam ca a zis nu.

| AdyAdeluş a răspuns:

Pai dragul meu incearca sa o inviti in oras simplu, dar nu o numi intalnire, numeste-o iesire la suc. Asa te vei apropria de ea si vei vedea ca ii place. Nu da atentie pritenului tau care poate e gelos sau vrea doar sa rada putin. Fii tu insati! Bafta multa! Pentru mai multe delatii astept mesaje in privat!

| Seepty a răspuns:

Cred ca ai fost prea direct cu ea. Nu trebuia sa o intrebi din prima daca te place ci trebuia sa o inviti la un suc sau o plimbare in parc. Acum ca sa o recuperezi spune-i ca a fost doar o gluma sa vezi cum reactioneaza si fa cum am mentionat mai insus. O sa mearga te asigur!

FUNDA?

| SwEetAnnIs a răspuns:

Cred ca ar vrea sa ii dai atentie, sa va apropiati si... sa o intrebi iar (indirect, pe ocolite, etc)daca te place, nu o lua prea tare, si nu fi pervers, doar daca e nu e genul care e atrasa de asemenea baieti, si daca da, nu fi mitocan sau prea insistent.
Daca te place, cred ca ar trebui sa ii spui ca ai auzit zvonuri si ca vrei sa stii adevarul, ca doar e vorba si despre tine, daca te place si va potriviti, cred ca ar trebui sa o inviti la un suc, o prajitura, ceva.
Daca nu, spune-i ca o placi si nu au disparut sentimentele pentru ea, dar nu ii face cadouri sau ceva, se va speria si te va refuza, va fi speriata. Cum am mai zis, spune-i ce simti, dar nu ii spune :,, Te plac, tu ma placi?,, se va speria, spune.i :,, Acum ceva timp ti.am spus ca te plac, si e adevarat, sentimentele mele nu au disparut si am auzit ca si tu ma placi, e adevarat?,, sau ceva de genul.
Sper ca te.am ajutat. Funda?