Totul depinde de organism!
Datorita acestui " calendar" care aproape de fiecare data da gres, multe fete raman insarcinate.deci daca nu vrei sa ramai insarcinatA, te sfatuiesc sa folosesti mereu protectie!
Depinde de organism, metoda calendarului nu este un stas, ea se calculează în timp de 6-8 luni cu temperatura bazală și multe altele.
Sigur ca poate, eu am un nepotel de 5 ani care a venit pe lume dupa o greseala ca aceasta,
si mai depinde si de organism dar cum am spus sansele sunt destul de mari sa ramana, asa ca mare grija...
Perioada fertila este in functie de menstruatie si este strans legata de momentul ovulatiei.Se stie ca ovulatia are loc cu 14 zile INAINTE de a-ti veni menstruatia iar perioada feritla incepe cu 4-5 zile inainte de ovulatie si se termina la 1-2 zile dupa ovulatie. Daca menstruatia nu vine mereu la fel..adica este neregulata poti folosi un calculator pentru fertilitate..il gasesti pe internet. sper ca te-a ajutat.te pup.
nu fa niciodata greseala aceasta.e total gresit.singura perioada in care sansele ca o femeie sa ramana insarcinata sunt mai mici sunt IN timpul menstruatiei.in rest, femeia poate ramane oricand