| monutza90 a întrebat:

Am o intrebare pentru fete si pentru baietii care au partenera si stiu.Care este treaba cu cele 10 zile dupa menstruatie in care o femeie poate ramane insarcinata? adica in celelalte nu poate ramane? este sigur? Sau depinde de organism?

6 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Totul depinde de organism!
Datorita acestui " calendar" care aproape de fiecare data da gres, multe fete raman insarcinate.deci daca nu vrei sa ramai insarcinatA, te sfatuiesc sa folosesti mereu protectie!

| Azµre a răspuns:

Depinde de organism, metoda calendarului nu este un stas, ea se calculează în timp de 6-8 luni cu temperatura bazală și multe altele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O femeie poate ramine insarcinata in orice zi. Doar ca sansele sint mai mari in anumite perioade si mai reduse in altele. Sigur este doar prezervativul.

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Sigur ca poate, eu am un nepotel de 5 ani care a venit pe lume dupa o greseala ca aceasta,
si mai depinde si de organism dar cum am spus sansele sunt destul de mari sa ramana, asa ca mare grija...

| Corasonsalvaje a răspuns:

Perioada fertila este in functie de menstruatie si este strans legata de momentul ovulatiei.Se stie ca ovulatia are loc cu 14 zile INAINTE de a-ti veni menstruatia iar perioada feritla incepe cu 4-5 zile inainte de ovulatie si se termina la 1-2 zile dupa ovulatie. Daca menstruatia nu vine mereu la fel..adica este neregulata poti folosi un calculator pentru fertilitate..il gasesti pe internet. sper ca te-a ajutat.te pup.

| alexviolina a răspuns:

laughingnu fa niciodata greseala aceasta.e total gresit.singura perioada in care sansele ca o femeie sa ramana insarcinata sunt mai mici sunt IN timpul menstruatiei.in rest, femeia poate ramane oricand