| bogdan665 a întrebat:

Am o intrebare pentru fete.Si vreau sa raspundeti sincer si unele din fete care vede intrebarea sa raspunda fara rusine..Cum va place sexul? Cu prezervativ sau fara? Si poate ca unele spuneti ca preferati prezervativul din cauza sarcinilor dar daca nu ati ramane insarcinate ati accepta si fara? Mie ca baiat imi place fara prezervativ, n-am pus intrebarea asta sa fac misto de nimeni sau sa ma aflu in treaba vreau sa vad cate fete prefera fara prezervativ.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu prezervativ, ca-mi confera siguranta si placere mai mare!

| Violleta2022 a răspuns:

Te sfatuiesc sa-ti placa prezervativul ca te scapa de toate probleme: fara grija unei sarcini nedorite, fara grija unei boli sexuale, apoi, prezervativul nu musca, nu doare, nu te manaca si nu costa o avere, dar avantajele lui sunt enorme, fata de inconstienta de a face sex fara el.
Cum SIDA face ravagii in randul tinerilor si zilnic creste numarul infectatilor, iar simptomele si semnele apar abia dupa 6 louni d ela infectare, absolut toata lumea spune ca nu au nimic, dar in final, ajung sa te infecteze.
Consider ca, sexul fara prezervativ, mai ales in relatiile tinerilor necesatoriti, este un risc luat fara cap si fara pic de frica, fiiind atat de multe boli care se raspandesc doar prin contact sexual.
De ce ai vrea sa plangi prin spitale mai tarziu?
Pentru ca tu consideri ca te musca un amarat de balon?
Sper sa nu ajungi vreodata prin spitale pentru asa ceva, ca se moare pe capete din ignoranta.

| HazelEyes77 a răspuns:

Fara e mai placut iti dai seama mai ales daca ai un partener stabil. Cum nu sunt fana anticonceptionalelor si a medicamentelor in general in perioada cu risc de aparitie a unei sarcini ne protejam evident.

| Georgesunteu a răspuns:

Multor oameni le place sexul fara dar si daca nu ramane insarcinate nu uita ca bolile se transmit(std)

| ADrYyAdRy a răspuns:

Buna! Sincer prefer sexu fara prezervativ, da nu cu ori cine..Adica as avea relati sexuale fara preservatic doar cu persoana cu care am o relatie serioasa. Cu preservatic e mai sigur da recunosc, da o data ce tu ai o relatie daca se intampla sa ramai gravida ramai.