Nici nu ai vb cu ea si deja o inviti sa iesiti? dp mine cam direct... dc nu ii ceri id-ul de mess mai intai? cand o chemi afara? te poti imprietenii cu ea si in cele din urma ai putea iesi la un suc ceva
parerea mea...
Coaie esti fraier (scuze) pai *** te duci la ea ii zici buna si de acolo inventezi subiecte pe parcursul discutiei asa ceva nu se planifica de ex daca iti zice ca nu vrea sa mearga cu tine ce faci in ori ce caz oricum ai vorbi cu ia trebuie sa nu ai emoti si sa fi increzator adica sigur pe tine (gen daca nu vrei e ok daca vrei e mai bine pentru mine e la fel ) dar vezi sa nu creada ca e vreo provocare si sa nu uiti sa-i ceri nr de tel succes
Da, e mai bine sa vorbesti ceau ce faci? tra la la, si ii spui ce vrei. Ai grija succes
in modul asta cu siguranta nu vei iesi cu ea.
eu zic sa faci rost prin prieteni de id ei si sa vorbesti cu ea. dupa ce vorbiti ceva timp ( 2-3 zile ) poti sa o intrebi.si nu cred ca va refuza. bafta :*
Sa fiu sincera? I-as spune nu. Nu-l cunosc asa ca nu am de ce sa ies cu el. Asa sunt eu... nu prea am incredere in astfel de chestii si cine stie? Poate are vreun interes ascuns. Mai bine ii ceri id-ul de mess si vorbiti pe mess si va cunoasti si de abia dupa aceea, decat sa-ti tranteasa un "nu" si sa nu mai ai sanse la ea.
Pai tot ce ai spus pana acum e foarte bine dar ai mai putea adauga (vreau sa cunosc oameni noi sa imi largesc grupul de prieteni iar tu imi pari o fata interesanta si cred ca ne putem intelegem foarte bine. Apoi adauga ultima parte din intrebare. Uite ce este. Ma gandeam sa mergem undeva sa ne vcunoastem mai bine.
wow pai mai intai conoasteo macar fate in slaut cu ea bagate si uh din greseala in ea si zi scuze, app eu sunt X.Pe tine cum te cheama? Asa... Apoi saluto uh pe la scoala si dupa ce vezi ca vorbeste cu tine, cerei id de mess nr de tall, sau scoateo mai intai la plimabre cum vrei uhdar nu fi chiar asa direct
P. S-da nici nu te mocai!
Bafta:*
Eu una nu as iesi cu cineva care ma ia asa direct mai bine ii ceri id vorbiti in fiecare zi...mai povestiti ...va cunoasteti si dupa iesiti la un suc sau altceva.