Ti-am raspuns si la intrebarea cealalta, aceea de aseara. Eu daca as fi in locul ei te-as refuza, de ce sa ies cu tine cand nici macar nu te cunosc? Asteapta mai intai sa te cunoasa, sa stie cine esti si ca nu ai nici un interes ascuns.
Eu zic ca mai intai sa te imprietenesti cu ea in alt mod(pe mess, printr-un prieten comun, prin niste activitati comune) si dupaceea sa ii spui ca o placi si sa o inviti unde vrei tu Sau poti incerca si varianta ta mai ales daca nu are prieten poate o sa accepte trebuie doar sa fi diplomat si sa nu exagerezi sau sa insisti prea mult.Bafta
Parerea mea este sa ii ceri prima oara id de mess, sau nr de telefon, si dupa asta sa o intrebi daca iese pe afara
Sincer nu ar trebui sa iti inveti un discurs pe dinafara. Cel mai bine e sa faci ce simti cand o vezi. Crede-ma ca vei uita acest discurs daca o placi cu adevarat. Te vei pierde. Scuze dar mi se pare penibil sa iti inveti un discurs pe dinfara. Tu iti inveti acest discurs dar te-ai gandit daca ea nu ar vrea sa discute cu tine? Eu ti-am zis parerea mea...
Pai mi sar parea super sa imi zica un baiat asa din senin... dar
nu toate fetele sunt ca mine si mai intai ii ceri un id de mess fara sa-i ceri nr de tel...va imprieteniti si apoi o inviti in oras si o mica rugaminte ca eti mai mik ca mine, nu mai invata astfel de discursuri p derost ii spui pe fata direct dar sa nu fii prea dur adica ii zambesti alea alea subiecte comune trebuie sa existe intre voi sukkes si mult noroc ca fata
Pentru inceput ar fi bine sa o cunosti mai bine sa vezi cum se comporta cu baietii si alte chestii... iar mai apoi o v'ei invita undeva si v'ei afla daca ea chiar te place! (porprie experienta)
Mie faza cu 'hai sa iti zic ceva' mi se pare cam dubioasa.mai intai poti sa te imprietenesti cu ea... Daca ai prieteni din clasa cu ea poti veni in pauze la ei. si asa o poti cunoaste mai bine. apoi o poti invita undv...
Succes :*
Mai bine sa te imprietenesti cu ea ca iubitul meu nu ma abordat asa dintrr-o data intai am fost doar prieteni
beausingurlamasamea întreabă: