Hm... poate te place dar e prea timida...sau poate te vrea doar ca amic...ca un frate...ca...eu stiu orice altceva in afara de iubit...cauta sa te intalnesti intr-un loc romantic...sa fiti numa voi doi...si sa o faci sa se simta bine...si apoi sa incerci sa o saruti...si chiar daca accepta chiar daca nu...incearca sa vorbesti...sa o intrebi daca te place... daca... vrea o relatie cu tine...ai sa te descurci tu
Cred ca oricum te simpatizeaza. ori e timida... poate nu e sigura k ar vrea sa se combine cu tine. sau te vrea ca pe un bunnn prieten. Vb mai mult cu ea. sh vezi ce isi doreste de fapt.
Esti baiat...trebuie sa ai mai mult tupeu.Cand va intalniti ii poti spune ca o placi sau daca nu ii zici diresct ii poti da de inteles. poti sa o saruti
Cati ani ai? Si de ce te astepti sa iti zica ca te iubeste? Nu stii ce sa faci sa te placa si deja vrei sa. ti zica ca te iubeste? ce fel de relatie aveti si cu ce scop va intalniti? E o intalnire de amici sau ceva mai mult? Cel mai bine e sa vorbesti cu ea cand va intalniti... daca pe mess vorbiti incontinuu de ce cand va intalniti doar va uitati unul la celalalt... daca spune ca are prieten si nu este adevarat probabil incearca sa bage minciuna pe fir ca nu vrea ceva mai mult de la tine...acum tu stii mai bine.vezi ce faci...bye
Ia-o incetisor si poate ajungi la ceva serios, doamne ajuta! N-am mai patit de multe situatii din astea, ce mi-as mai dori! Daca nu vb trage-o de limba si fa-o sa vb! Succes
Poy... facetzii si voi...ceva care sa va disteze cand va intalnitii, duceti-va si voi intr-un club, disko...ceva...probabil nici ea nustie k simte.sau poate. e timida!
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: