| SpectacolCuLegume a întrebat:

Am o intrebare pentru voi.dar nu vreau sa primesc raspunsuri gen (horoscop si zodiac ). Eu Berbec.ea Taur ...cred ca m-am indragostit de ea ...Care dintre voi ati avut vreo relatie berbec-taur sau stiti pe cineva care erau berbec- taur si erau inreuna? daca stiti spuneti-mi tot

Răspuns Câştigător
| Gahbryella a răspuns:

Da am avut 2 prieteni care fata era taur si baiatul berbec..s.au inteles foarte bine si o fac si in ziua de azi..au mai avut micute certuri dar astea i.au facut sa se apropie mai mult..si nu in toate cazurile zodiile se manifesta la fel..depinde,dar incearca, incercarea moarte nu are

10 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Băi, serios, nu-l face prost. Că într-un fel are dreptate cu zodiile astea. Şi eu am un iubit care e gemeni, eu taur şi în zodiac zice că nu se prea înţeleg astea 2 zodii decât cu mult efort. Şi chiar aşa şi e, şi de multe ori s-a potrivit ce scria acolo. happy

| e7d7n7 a răspuns (pentru Adry05):

Ce coincidenţă. Eu tot gemeni, prietena mea tot taur şi nici noi 2 nu ne prea înţelegem.

| Adry05 a răspuns (pentru e7d7n7):

Fain aşa. happy Cât aveţi?

| e7d7n7 a răspuns (pentru Adry05):

7 luni.

| Adry05 a răspuns (pentru e7d7n7):

Foarte frumos, să vă ţină!

| h3r a răspuns:

Asta e o prostie.
Ea să-ți pună capac, după nu mai ai nevoie de zodie.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Daca pentru tine au importanta zodiile, inseamna ca nu te-ai indragostit.Cand vei simti fiorul dragostei, dai dracului zodii, prieteni, neamuri etc.

| Ycu a răspuns:

Daca o sa mergi in viata dupa astre, o sa ajungi la "stele" prematur.

| SpectacolCuLegume explică:

Raspunde la intrebare cu un raspuns ..nu cu o intrebare...