As face orice posibil omenesc sa il uit. E clar ca tipul fara doua doedata nu se simte bine, chiar daca nu se culca cu amandoua sau cu niciuna. Daca te impaci cu el, el o repete povestea, inca odata, si inca odata la nesfarsit. Reactiile tale intr-adevar au fost cam impulsive dar complet justificate. Eu as fi facut la el, odata ce eu iubesc un baiat si e singurul pentru mine, astept acelasi lucru si din partea lui. Nu sunt o pustoaica de 15 ani, am 21, cu o relatie de 4 ani, si cred ca nu vorbesc prostii. Cred ca meriti ceva mult mai bun de atat. Cum ai zis si tu, e un las pentru ca nu putea parasi o pustoaica de 15 ani pentru a fi numai cu tine. Nu e normal comportamentul lui, si tu ai reactionat ca orice alta fata indragostita. Sincer, uita-l, si cauta un barbat care sa te pretuiasca, sa fie numai al tau, sicare sa merite iubirea ta! Ai grija
Un mare las.Tu nu ai nevoie de asa ceva.
E clar ca nu are aceleasi sentimente puternice precum ai tu pentru el.
Daca ai fi fost numai tu pentru el, ar fi renuntat la cea de-a doua.
Nu este cazul sa te mai injosesti pentru el, chiar nu merita.
La maturitate ai sa iti dai seama.
Nu te mai gandi si uita de el.
Mergi cu capul sus, drept inainte. Lasa`l, uita`l si FA`L SA REGRETE ca a renuntat la tine. poate tu l`ai iubit mult, insa el este fricos si nu stie sa se impuna. Da`i peste nas si arata`i c anul suferi. Nu mai suferi si axeaza`te pe cariera si o sa vezi ca baiatul potrivit va veni el la tine nu trebuie sa plangi dupa el. Si in cazul in care cumva vrea sa se impace cu tine. nu te las ausor si nu zice "da" din prima. Lasa`l sa iti arate ca te merita si ca te pretuieste. Abia atunci poti sa spui "DA".dar sfatul meu este sa nu mai intorci capul si sa te uiti spre viitor. Si o mica intrebare... cati ani ai?