La un moment dat, de obicei cand relatia de amantlac ajunge sau devine una de rutina, exista posibilitatea sa apara anumite senzatii de neliniste/frustrare provocat de teama ca activitatea sexuala intretinuta acasa cu sotia ar putea fi mai multa, mai deosebita sau mai intensa, comparativ cu placerea si/sau satisfactia resimtita/primita in cazul sexul devenit probabil mai putin "excitant" oferit de amanta/amant, ceea ce ar putea dauna relatiei. Parerea mea.
Unde ai auzit tu asemenea intrebare? Si, logic, daca esti casatorit(ă) nu te culci cu el/ea? Intr-adevar, stupidă intrebarea, de la cineva la fel.
Multumesc seaman cu cine ma lauda
Sa-ti fie de bine. Maturizeaza-te!
Nu sunt eu amanta.Stiu persoanr care se plang de asta
Te-ai culcat cu sotia? super acuma am 2 neveste care imi cer socoteala pentru sex cred ca mai fac rost de alta, nici eu nu inteleg posibil curiozitatea, prostia, vrea si aia sa afle daca e pe primul loc in viata acelui barbat nu ca e un simplu obiect sexual doar un wc public ca asta e, orice obiect sexual =amanta, esorta e ca un wc publc platesti si gata de proaste ce sunt astea se cred un wc mai special desi put a prostie
Nu stiu unde ai auzit tu asa ceva, dar, in genere, asemenea intrebari nu exista.
Si mie mi se pare ciudat sa intrebi asta dar exista cazuri si nu inteleg curiozitatea asta care pana la urma cred ca nici nu isi mai are rostul
La un moment dat, de obicei cand relatia de amantlac ajunge sau devine una de rutina, exista posibilitatea sa apara anumite senzatii de neliniste/frustrare provocat de teama ca activitatea sexuala intretinuta acasa cu sotia ar putea fi mai multa, mai deosebita sau mai intensa, comparativ cu placerea si/sau satisfactia resimtita/primita in cazul sexul devenit probabil mai putin "excitant" oferit de amanta/amant, ceea ce ar putea dauna relatiei. Parerea mea.
E gelos?! Nu ştiu, dar astfel de întrebări mai rar auzi, cum a spus şi netriuno. Cine ştie, poate are ceva sentimente pentru tine şi te vrea doar pentru el.
Bananacantareata87 întreabă: