Aici exista 2 variante:
1.Si-a dat seama ce a pierdut si intr-adevar te vrea inapoi.
2. E gelos pe faptul ca ai trecut peste amintirea sa si pur si simplu vrea sa isi hraneasca propriul orgoliu de mare macho ca te are la degetul mic si te poate avea inapoi oricand.
In cazul variantei a 2a ai mare grija. Daca tu esti fericita cu iubitul tau actual nu merita sa "dai vrabia din mana pe cioara de pe gard".
Zic eu ca ce a fost trebuie sa ramana in urma!
Nu cred ca v-ati despartit dintr-un motiv stupid si cu atat mai putin ca ai decis sa ai alt prieten pe degeaba.
Daca esti fericita cu acesta, renunta la fostul!
Si inca ceva, ai grija cu actualul! Daca afla ca fostul se tine dupa tine si ca tu ii dai apa la moara cum s-ar spune, vei avea probleme cu el.
Succes!
Poate mama omida te ajuta cu ce are de gand sau mai real un detector de minciuni... nu cred ca are importanta ce are el de gand cu ce ai tu de gand. good luck
Am o prietena exact in aceeasi situatie o suna mereu sai spuna ca o iubeste si ca o vrea inapoi iar cand sa facut cu el din nou... a lasat-o pentru alta fata sper ca te-am ajutat!
Lupul isi schiba parul da naravu ba.asa ca lasa nu da vrabia din mana pe cea depe gard.eu am fost odata greseala sa ma intorc inapoi si am ramas dezamagita. nu va mai fi cum a fost
Vrea sa va impacati. Dar nu cred ca motivul este ca te iubeste foarte mult.
Cred ca are el un interes
Pai acum ca esti cu altcineva vrea sa te recupereze deoarece nu-i place ca iti e bine cu altul si el nu mai prezinta interes si normal ca te-ar vrea inapoi
Si am uitat sa mentionez ca imi spune iubbbi pisy papusa chesti de genu si ca daca ma voi desparti de actualu meu prieten si daca ne vom impaca vrea o relatie serioasa...nu pot sa'l inteleg
linarkfts întreabă: