| Abonat1455 a întrebat:

Am o intrebare prietena mea s-a transformat inteun manipulator emotional suntem de 5 ani impreuna iar acum 1 an a murit tatal ei si ea s-a schimbat complet iar eu simt ca ma exploteaza practic isi varsa suferinta pe mine. Mi-a zis ca vrea o pauza ca vrea sa ne despartim am intrebat-o motivu a zis ca nu stie. am aflat eu acum ceva din trecutu ei care nu m-a deranjat asa mult si a incercat in asa fel sa intoarca impotriva mea mi-a zis ca sa sterg pozele cu ea ca sa nu ma traga in jos practic e un manipulator emotional 100 la suta. Daca i spun ca renunt si eu la relatie asa cum a facut ea schimba foaie da in suferinta ca cum poti sa renunti daca i spun ca o iubesc si o caut imi spune ca vrea spatiu nici ea nu stie ce vrea. Intrebarea mea este cum te vindeci de asa ceva cum o pot face sa se vindece de boala asta sau ce naiba e pentru ca nu vreau sa pierd o relatie de 5 ani si stiu ca in sinea ei nici ea nu vrea dar tot continua sa faca chestile aceestea.

9 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Nu poti sa faci nimic. O iei de la 0. Sunt alti cu relatii de peste 10 ani, cand nu merge nu merge

| Florin9Florin9 a răspuns:

Mai bine să-i fii alături decât s-o abandonezi, chiar dacă în ambele cazuri zici că ai ieși cam șifonat, mai bine prima variantă, poate la un moment dat o să-și dea și ea seama că nu procedează corect și lucrurile vor reveni la normal.

| GirlOnline81 a răspuns:

Daca as fi in locul tau, data viitoare cand mi-ar cere o pauza, i-as da-o definitiv.

| IAR a răspuns:

Las-o si cautati alta femeie ca nu s-a terminat femeile la ea, nu vrei sa renunti la ea atunci o sa suferi pentru ca o sa-ti faca mereu magarii din acestea.
Sau vorbeste cu ea da cartiile pe fata si ii spui exact ce simti si ce vrei de la relatie si daca nu se conformeaza ii spui PA.

| LionTrap a răspuns:

Am inteles faptul tau, ma trebuie sa stai mai mult cu ea fara zica ea ceva, tatal ei a fost posibil importanta pentru ea. ajut-o sa treaca peste asta =,(

| Etrius a răspuns:

Când îți mai zice că se desparte de tine, sau căcaturi de genul, nu fi reactiv.adică nu te lăsa dus de nas, si mai ales nu te arăta afectat. Dacă poți, chiar glumeste.Gen iti zice că vrea să vă despărțiți, la care ii zici tu : bine, întâi amanta acum tu.nustiu ce vă apucă când sunteți pe ciclu laughing) Încearcă si o să vezi schimbări. dacă ea te vede slab emoțional, fără stabilitate, o să te lase, sau o să te însele.

| Etrius a răspuns:

Am avut o întâmplare asemănătoare cu a ta..crede-mă,orice ai face nu te arăta afectat emoțional cu ea de față. glumeste, schimbă subiectul sau fă o glumă, saaau pleacă. ORICE AI FACE NU TE ARĂTA RĂNIT.Prietena ta a suferit o traumă emoțională, ea inconstient verifică să vadă dacă are lângă ea un bărbat stabil emoțional, un stâlp de care să se poată agăța.

| Abonat1455 explică (pentru Etrius):

Si tu te-ai inpacat cu prietena ta?

| Etrius a răspuns (pentru Abonat1455):

Da.ai cele mai mari sanse.nimic nu e garantat dar e cel mai bun lucru pe care-l poți face.