anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

..prietenul meu mi-a introdus degetul-n vagin si apoi a vrut sa facem dragste...ma-ntrebat daca e pentru pryma oara si am spus da(asa si e )dar l-am refuzat deorece :am doar 15 ani si la avrsta asta cancerul de col uterin se poate produce foarte repede, nu aveam nici prezervativ la indemana si fara no fac,. de ce sa sufar o viata pentru o clipa de placere... intrebarea mea este am procedat bine? vreau ceva pareri nu stiu...sunt un pic confuza

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, ai procedat bine. E prea devreme sa-ti incepi viata sexuala, mai asteapta vreo 3 ani. De altfel, dupa parerea mea este prea devreme sa ajungi la chestii atat de intime cu un barbat cum ar fi introducerea unui deget in vagin, esti la varsta la care n-ar trebui sa depasesti stadiul unui sarut si acela numai dupa o relatie serioasa si verificata macar cateva luni bune.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca nu vrei sex de ce naiba mai ajungi la petting? Stai in banca ta si invata ca asta ti-e menirea deocamdata.Il mai torturezi si pe el degeaba! Vorbiti inainte de a incepe ceva!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Da! ai facut foarte bine! - dar inainte de asta el mai ales, dar si tu!, v-ati spalat pe maini?! De la ojoaca de asta te poti infecta destul de urat, daca nu respectati igiena strict!

Cauta si citeste despre Petting, si faceti doar atat, si asteapta cuminte pana la 18-19 ani, cand vei di sidestul de matura, si responsabila, si constienta de toate implicatiile majore pe care le presupune inceperea vietii sexuale!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Da, ai procedat bine.

daniela
| daniela a răspuns:

Bravo draga mea, ai gandit asa cum trebuie... felicitari

| Ana a răspuns:

Ai procedat foarte bine, sa-ti incepi viata sexuala la 15 ani este prea devreme, o sa ai timp mai tarziu.

| madutza_ubytzik a răspuns:

Ai procedat foarte bine! Acum nu conteaza la e varsta iti incep viata sexuala deoarece corpul unei fete este pregatit pentru o posibila sarcina inca de la prima menstruatie asa ca este pregatit si pentru sex! Insa ai facut foarte bine ca nu ai vrut sa ai contact sexual fara prezervativ deoarece puteai lua o boala cu transmitere sexuala sau puteai ramane insarcinata asa distrugandu-ti viitorul pentru totdeauna! Bravo tie! Ai stiut sa te opresti la timp! Bye Bye

| Paris a răspuns:

Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo Bravo bravo bravo! big grin

Răspuns utilizator avertizat
| SlobodLaGura a răspuns:

"un pic" confuza. cred ca esti total derutata, puteai sa incerci un sex oral, nu era nevoie de prezervativ. nu necesita prea multa pregatire sau talent!

| ottonnnel a răspuns:

Nah trebuia sa ma bag eu aici rolling eyes
Da, cred ca e bine ceai facut... adica. unele persoane ce au o relatie lunga isi permit asa ceva. adica vreau sa ma refer ca daca era o relatie lunga vroiaiti sa va cunoasteti mai bine si intervenea si chestia asta dar nu este bine sa incepi viata sexuala de la inceputul unei relati si mai ales neprotejat! A. si mai e ceva. una e sa faci sex/dragoste doar cu o persoana neprotejat (ma refer la pers cu care iti imparti timpul/viata) pe o anumita perioada te timp si alta e sa faci 1 saptamana cu altu 1 luna cu altu etc happy nu stii ce bolo cu S mai sunt si pe acolo happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Felicitari! Esti una dintre putinele fete constiente si care stiu sa se opreasca atunci cand este cazul. Bravo!happy Si da, ai procedat foarte corect. Nu te grabi, ai timp!

Sa fi iubita!:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Foarte bine ai facut, poate nici nu il cunosti prea bine si poate peste un an doi nu va mai intelegeti. ai procedat bine. iulian

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai tu moima... Pai daca nu vroiai sa te cardesti de ce te'ai aruncat sa'l torturezi pe saracu' baiat? Stai ca zic eu. Rautate feminina cumva? Si la cele care dau cu aprobatu' de gen "bravo" voi din start catalogati o relatie sexuala cu un baiat ca fiind murdara sau infecta? Sa va f. u, t in gura de je. goase nespalatelor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da! dar trebuia sa incerci sex oral, sigur i-ar fi placut

| cryssa_8542 a răspuns:

Foarte bine ai procedat! Felicitari!

| aicha a răspuns:

Da, ai procedat foarte bine avand in vedere ca nu aveai niciun prezervativ la indemana.si totusi ai doar 15 ani. sfatul meu e sa mai astepti un pic, chiar daca esti f atrasa de el. daca te iubeste, te va astepta.