Poate are treaba si nu sta mult.Sau gandeste-te daca vorbiti toata noaptea, ziua ce va mai spuneti?
Mai, depinde de situatie, poate avea ceva proiecte de afaceri de rezolvat cu colegii sau discutau despre meciul de aseara, e ciudat insa ca raspunde dupa 3-4 ore, eu iubitei mele ii raspundeam in 3-4 minute, eu zic sa ramai calma, pentru ca atata timp cat inca te alinta, te vrea in continuare si vezi cum sa prezinta dupa un timp.
Faza e că mereu (zilnic) ma alintă cam rar îmi spune pe nume...Sau într-o seara am baut 5 cafele si mi-a zis ca nu e bine, sa nu mai beau atata si că să am grijă de mine pentru că tine la mine si nu vrea să pătesc ceva. Faza e ca relatia mea e la distantă momentan pana la toamna cand vine de la el din oraș la facultate la mine în oraș. Dar ma cam deranjeaza faptul ca raspunde greu. Sau gen vorbim, raspunde dupa 2 sec...dar dupa nu imi mai raspunde cu totul că e on.
Sunt raducatalin22(am facut alt cont ca sa iti pot raspunde ca ma chinui de vreo 5 ore ca nu am emailul confirmat) Si eu am o relatie la distanta si am 16-17 ani, inteleg, e dureros, dar el o sa vina la tine, simti ceea simti, pentru ca il lubesti mult de tot, asa eram si eu si inca mai am si eu momente din astea, cu toate ca partea ca e on si nu raspunde, poate fi o mica problema dar da. vrei sa stea doar si doar cu tine, dar atata timp cat el noaptea nu iese la bere cu baieti sau in cluburi, e de felicitat, el a ales sa isi petreaca serike cu tine si poate refuza alte invitatil in x locuri sau y evenimente, ceea ce trebuie sa faci e sa ai incredere, da. e riscant, dar asta e un semn de iubire adevarata, incredere intr-o relatle este ca apa dintr-un acvariu, atata timp cat nu ti-a dat motive de gelozle e ok, ai mai putea face ce fac si eu cu iubita mea, da-i tag in unete postari amuzante, romantice, dragute de pe Instagram/ Facebook, beletilor le place cand femeia lor devine o fetita adorabila, sper ca dupa mesajul asta sa te linistesti( nu stiu eu multe nu vreau so ma dau mare, dar stiu prin ce sentimente treci si e destul de incomod).
Mulțumesc mult!
Nu stiu cat te-am ajutat, dar macar am incercat...
M-am mai liniștit. Multumesc!