| Oaaaaa a întrebat:

prietenul meu vrea sa facem "sex anal". nu stiu de ce, dar observ ca baietii sunt inebuniti dupa asta.am mai incercat o data, dar m-a durut oare daca.ma bag in apa ma mai doare asa tare? va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| eurynomus a răspuns:

Ca sa nu te doara trebuie sa te lubbrefieze bine in zona anala si sa te stranga cu ceva peste talie

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Probeaza cu lubrifiant sa nu te mai doara.

| gigiro a răspuns:

Fa-o unde vrei tu,insa nu mai intreba aici.O sa ramai insarcinata, si-l vei naste pe gura. M-am saturat de prostiile astea pana peste cap. Ai grija sa nu faci copiii cracanati, ca se cunoaste. cand o iei pe la dos.Si mai citeste si tu regulamentul TPU-ului si mai gandeste-te ca pe aici sunt mai mult copii de 12 ani care, culmea!-isi fac temele.

| Elena1234456 a răspuns:

Lubrefiant straight face!

| DeEAஐ a răspuns:

Daca chiar nu poti suporta durerea aceea, renunta! nu are nici o legatura faptul ca o faci in apa sau oriunde altundeva! daca te iubeste e capabil sa inteleaga ca vaginul tau e mai pretios decat dosul!winking

| Ionut_6463 a răspuns:

Doamne fereste auzi "sa te stranga cu ceva de talie" laughing) mor de ras!
Acum la modul serios, nu cred ca e o idee prea buna cu apa, asta in cazul in care nu vrei sa faci clisma. Cu lubrifiant, mult lubrifiant, si rabdare din partea lui, o sa ajungi la concluzia ca trebuia mai demult sa fi facut asta. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acei baieti carora le plac sexul anal s-au masturbat la greu in tinerete deoarece le place locurile stramte, exista lubirfiant pentru asa ceva dar daca ai incercat si ai simtit discomfort nu e indicat sa practici sexul anal

| SexyFrumusik a răspuns:

Draga fa sex anal cu el.E super tare pup kiss

| gabrielamihai a răspuns:

Ratteni, nu trebuie sa-ti fie frica sa faci asta.E mai greu la inceput dar apoi o sa-ti placa la nebunie.Eu fac asta inca de cand aveam 19 ani si acum am peste 30.Toata chestia e ca trebuie sa incerci prin diferite joculete.

| Oaaaaa explică:

Ok.multumesc mult :*