Pai ca sa ai o relatie sexuala cu o fata poti sa o mituiesti cu bani...ori sa o cuceresti te bagi cu ea in seama pe net.ori vb ccu ea in realitate o scoti la un suc o faci sa rada, sa se simta bine in preajma ta etc etc. apoi tu vei face primul pas de a-i spune daca vrei sa fi iubitul ei daca da bine daca nu nu apoi de acolo vine de la sine, ii cumperi un buchet de flori ceva..sau cand e ziua ei de nastere daca stai bine din punct de vedere financiar ii cumperi un inel, o pereche de cercei apoi peste o luna doua [varianta mea]: ma duc la magazin cumpar o stica de sange de taursarbatorim 2 ani de cat timp suntem impreunane pupam alea alea incepem sa ne dezbracam unu pe altu daca si ea reactioneaza pozitiv si se gandeste la ce se gandeste si ea, inseamnna ca vei face sex 100%succesfunda!?
Mai intai sa fi sigur pe tine, nu da inapoi daca te refuza, poate la inceput o sa faca un pas inapoi, dar daca vezi ca nu merge cu o strategie, o schimbi si un pont, lasa sa creada ca ea e o printesa, respect mult si vorbe dulci
Papusaaaaa(fluieri) faaaa, te culci cu mine?
daca zice nu.din curva n-o scoti.
da banuiesc ca vrea, nu are de ce sa refuze.
O femeie intotdeauna face sex cand vrea ea, dar te lasa sa crezi ca face cand doresti tu.
1. Ori te duci la una mai proasta si o aburesti cu promisiuni, mai pe scurt vrajeala.
2. Ori te duci la una la fel de proasta, dar daca n-ai cuvintele la tine, ii cumperi un cadou sau ii fluturi bani pe sub nas
Mai putica! sa imi dai tu mie lectii de gramatica atunci cand vei invata sa scrii! crezi ca m-ai dat gata cu o definitie luata din dex? apropo: de cratima ai auzit? la nai canta Gheorghe Zamfir mai baiatule ! poate ai vrut sa scrii ''n-ai''! dar de unde sa stii tu din astea?
asa ca pana la sex, pune nabii mana pe carte si dupa aceea sa faci pe interesantul pe aici!
mai baiatule! intrebare retorica inseamna o intrebare la care nu se asteapta raspuns, pentru ca cel ce pune intrebarea stie deja raspunsul! :
in rest esti trauma la gramatica! asta e si n-ai de ce sa te superi!
alta data nu mai folosi cuvinte pe care nu le cunosti ca te faci de ras! nu ca ai fi fost de vreo fala!
si mai visezi la sex : pai la cum te exprimi, poate doar vreo retardata sa accepte! hai succes!
: cred ca doar la curve ai sanse! si la alea doar pentru ca le dai bani, ca altfel doar manuta ti-ar mai ramane sa te satisfaca, in timp ce rostesti intrebari retorice
adevarul e ca sunt desteapta! si bravo mie! iar jignirile venite din partea unui prost ca tine ma lasa fix rece! tu nu existi, intelegi? daca ar durea prostia ai urla toata ziua!
nu crezi ca sunt buna la nimic? macar sunt buna la gramatica spre deosebire de tine, analfabetule! :
Si inca ceva, cerseste funde in continuare, ca am vazut ca de aia ajuti oamenii pe TPU... jalniculeeeee : :
Tu stii macar ce-i aia o intrebare retorica? Ca se vede ca nu prea, de ce folosesti cuv. ale caror inteles, se pare, nu-l cunosti catusi de putin?
Era prea greu sa dai un search pe google sa vezi in Dex ce si cum?
Ma inchin in fata voastra, asta-i clar.
Ba hai sa-ti spun povestea mea anul trecut imi placea de o fata foarte mult dar era o ruda indepartata de-a mea si ma gandeam sa-i spun vrei sa te culci cu mine dar mie era urat poate reactiona cine stie cum ma spunea. lu taso lu masa etc. Mam dus la magazin si am luat o pastila Her Solution si am chemat-o al mine si am pus-o in suc. ai mei erau plecati al o nunta am uitat sava spun fata avea 19 ani si eu 15 arata beton ma frate full option era i-am pus pastila in suc si dupa 20 de minute a inceput sa dazbrace ca e cald a inceput sa danseze pe muzica se rosise toata credeam ca a patit ceva am sedato eu dar nu a fost asa a inceput sami vorbeasca de dansuri erotice daca am mai vaz vreodata si s-a oferit sa imi arate si asa a inceput seara aia frumoasa deci daca vrei sa te culci cu o fata care o placi mult si vrei neaparat sa o ai in pat iti recomand Her Solution sau sange de taur cum a spus colegu mai devreme eu pastila e 189 lei 60 pastile bafta
cred o so folosesc si pe doamna diriga ca e buna rau
salut!
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: