Nu poate ramane insarcinata.
Am si o intrebare la tine: de ce prietenul tau nu-si face cont pe TPU, sa-si puna singur intrebarile?
Nu crezi ca-i mult prea intim sa discute partidele lui sexuale cu tine?
Asa ceva nu se face, este lipsia de bun simt si din partea ta, sa-l tragi de limba, ca apoi sa comentezi cu altii.
Nu, de ce ar fi?
Pentru ca nu-i normal ca viata intima a unui cuplu, sa se discute intre prieteni.
Este un lucru de bun simt si de prea mare intimitate.
Sa spunem, daca maica-ta si taica-tu cometeza cum fac sex. spuandu-le vecinilor sau prietenilor lor, dandu-le amannte cum taica-tu o atinge pe maica-ta, nu te-ar deranja?
Cum ti s-ar parea ideea asta? Xhiar nu te-ar deranja sa auzi de la vecin, cum fac sex ai tai?
Inteleg perfect dar dacă omul mi-a cerut sa fac asta ce sa-i fac, e îngrijorat și el. Deci nu are cum, sa știu ce sa-i zic
De ce nu are cum?
Are mainile de lemn? Sau nu are telefon cu internet pe el?
Crezi ca toată lumea știe de TPU? Intrigata ești te întreabă omul ceva tu o dai in diverse, dacă nu vrei sa ajuți cu un răspuns elaborat in privința întrebării.
De TPU puteai sa-i spui tu, odata ce te-ai oferit sa-l ajuti.
Nu-i vorba de intriga aici, ci de educatie si bun simt, pe care nu pare le-ai primit de la parinti, daca ai acceptat sa o faci pe codosa, purtand vorba din gura in gura.
In situatia precizata, atat posibilitatea cat si probabilitatea de a se forma o sarcina practic din... NIMIC si mai ales in urma unui ''joc sexual'' intretinut cu circa 6-7 zile inainte de momentul OVULATIEI este atat teoretic cat si practic IMPOSIBIL. Sanatate!