Ce pot sa zic prietena ta a fost inconstienta si nu s-a gandit la consecinte cand a facut asta ...nu prea stiu ce sa zic nici nu cred ca putea sa ramana cu copilul si sa le zica parintilor nu zic ca a facut un lucru bun sinuciganduse... acum na nu-i greu sa uiti de ce s-a intamplat cu prietena ta caci presupun ca tineai mult la ea dar cu timpul te vei linisti si iti va trece imi pare raw pentru ea
La o fata inteligenta,nu te astepti la asa ceva! Vei ramane marcata toata viata de acest eveniment,nu ai ce face. Pacat de parintii ei, pacat de voi, pacat de tineretea ei.Cand ai toate sansele sa devii cineva in viata, cand ai libertate, trebuie sa stii ce sa faci cu ea.
Probabil ca ea nu a gasit alta solutie. Si ii era frica de ce o sa spuna ai ei. E vina ei in mare parte, in primul rand ca e urat pentru o fata sa se imbete. Dar acum mai bine sa nu o judecam. Nu mai ai ce sa faci, probabil ca s.a simtit si singura chiar daca voi ati fost langa ea
imi pare foarte rau pentru ea,ce mai e de spus,nu are rost sa mai facem predica ca a facut bine sau rau,s-a intamplat si gata, pacat de ea ca era tanara, pana la urma un copil nu era asa grav
Imi pare foarte rau pentru ea dar si pentru tine. Stiu prin ce treci si nu va fi usor sa uiti. Daca prietena ta este moarta dumnezeu sa o odihneasca in pace. Tu trebuie sa te resemnezii
Dca nu te superi.cum s-a sinucis? Ce a spus acel baiat? ar reactia parintilor ei?
Capul sus... viata merge inainte n-ai ce mai faci decat sa fie un semn de atentie pentru tine si restul, aveti grija ce dracu faceti pe la petreceri... sau macar protejati-va!
Anonim519 întreabă: