| Rukhsandra a întrebat:

Am o intrebare si chiar nu inteleg mentalitatea oamenilor...
Daca esti baiat/barbat de ce poti sa schimbi iubitele ca pe sosete si poate sa ai si 2 odata si nu zice nimeni nimic si daca esti fata/femeie si schimbi un pic mai des iubiti esti catalogata ca "parasuta'? chiar nu inteleg nu e acelasi lucru

11 răspunsuri:
identitate
| identitate a răspuns:

Nu e deloc aceeasi treaba. Teoretic, barbatul primeste iar femeia ofera. Daca primesti, nu e grav ca sunt mai multe. Daca oferi, logic, nu esti serioasa, esti "parasuta" ca sa citez.
E vorba de o mentalitate gresita.Problema nu cred ca sunt barbatii totusi ci chiar femeile care cultiva in continuare asemenea "mituri". O parte nu mai fac asta, numai ca majoritatea covarsitoare a femeilor au inca aceeasi mentalitate.Pretind ca ofera,"din iubire" si in acelasi timp le categorisesc pe cele care nu fac asta.
E vorba de "cerere si oferta". Barbatii (cei mai multi) doar nu sunt fraieri sa aiba o alta mentalitate, asa e mult mai usor. Femeile in schimb ar putea sa schimbe totul numai ca, la randul lor, cele mai multe aleg calea usoara, iluzorie de altfel, in realitate neobtinand mai nimic.
Le-as trimite pe toate la "perfectionare" in Italia sa vada cum e o femeie cu adevarat. Dar si asa, cele mai multe care merg invata doar sa rosteasca cateva cuvinte ca ale lor si cam atat, din mentalitatea si din atitudinea lor nu iau nimic.
E vorba de oferta spuneam. Daca poti sa iei un Ferrari la pret de Logan, de ce sa faci altfel?! Pentru unii e plictisitor pentru ca se prind ca masina aia are chiar motor de Logan, pentru altii, nu.Asta pentru ca aparentele conteaza cel mai mult.Si daca poti sa ai o fraiera care accepta orice, pe care o faci nevasta, mama, menjera etc.etc. si sa te "joci" cu altele...
E vorba de mentalitatea femeilor, nimic mai mult!winking

| Anecherry a răspuns:

Cosmin dragule, cat de profund si impresionant e raspunsul tau. ce anume propui pentru ca femeile sa respecte mai mult partea masculina?

| madagascar a răspuns:

Pai pentru ca sunt femeile prea tarfe, daca ar sta in banca lor si nu s-ar mai da la toti si s-ar culca cu ei doar dupa casatorie nu ar mai insira nici ei ca n-ar avea pe cine.

| gheorghita a răspuns:

Pentru ca de pe vremuri femeia trebuia sa fie acasa, sa aiba grija de copii si sa fie o sotie iubitoare chiar daca sotul cine stie pe unde umbla. Daca se auzea ca barbatul a inselat nu era problema, dar daca era invers waai era mare lucru. Din pacate aceste lucruri inca au mai ramas, dar sunt interpretate in atlfel.

| Georgiana_4310 a răspuns:

Nu stiu...Nici eu nu inteleg. E adevarat ca femeile nu sunt egale barbatilor.Sunt superioare lor!laughing

| mosu_9772 a răspuns:

In legatura cu acea egalitate si femeile si barbati sunt egali dar sunt diferiti in anumite privinte tu spuneai ca o fata daca isi schimba des prietenu este catalogata parasuta este si normal pentru ca unei fete nu-i sta bine sa fie vazuta azi cu unu maine cu altu dar in schimb un baiat este considerat un gigolo si castiga respect de la ceilalti viata nu a fost nikicand dreapta trebuie sa te adaptezi societati

Răspuns utilizator avertizat
| Same.User a răspuns:

Am sa il citez pe Badea : " Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"winking

| Shuellen a răspuns:

Toti suntem egali.fie barbat fie femeie! Nu va mai contraziceti! Se zice ca fetele sunt mai pure, de aceea nu isi permit. Fetele trebuie sa fie la locul lor, iar aceasta conceptie gresitastraight face se datoreaza oamenilor pentru ca ei nu inteleg multe lucruri esentiale. Ei cred ca daca esti barbat gata fac ce vreau, sunt femeie nu fac decat ce zice barbatul.In realitate nu-i asahappySuntem egali dar multi nu inteleg aceasta definitie a oamenilor... E ca si cum ai sta intr-o sferahappycu un barbatlaughingceva prostesc

Same.User ai dreptate traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul...Ma mir cum de mai traimlaughing

| cosmin_2318 a răspuns:

Pentru ca barbati is barbati.prima data a fost barbatul dupa aia femeia.scuze fetelor, dar nu suntem egali.stiu ca nu va comvine dar nu suntem egali.in zilele de azi femeile numai stiu sa respecte partea masculina, in trecut era cu totul altfel, femeile nu aveau asa multe pretenti.happy

| CaptainUnicorn a răspuns:

Din cauza unei conceptii gresite happy