Initial virgina esti pana atunci cand intretii un contact sexual cu o persoana de sex opus. dar cu degetul iti poti rupe himenul, ceea ce pentru multi inseamna ca " Fata nu mai e virgina, daca nu are himenul intreg". Intelegi tu .
De ce nu incerci sa te masturbezi fara ati baga ceva? Ca asa cu degetul poti duce microbi si sa faci o infectie mare, mare...
Succes! Si... funda:p?
Da pentru ca se rupe acel himen. la fete dezvirginarea se face prin ruperea himenului.
Da iti pierzi virginitatea. Vrginitatea se pierde atunci cand faci un contact sexula cu cineva de sex opus.
Da de cord. insa eu din cate stiu si daca te masturbezi, ca fata ti-ai pierdut virginitatea. ca si baiat numa daca faci sex cu o fata.
sunt eu gresit? posibil. insa eu asa stiu.
Derbi..imi pare rau dar la ffete dezvirginarea se face cand are un contact sexual..himenul se poate rupe se fara sa te masturbezi si nu daca te masturbezi nu iti pierzi virginitatea..si in cazul baietilor cand se rupe ata nu inseamna ca nu mai esti virgin...ca sa nu mai fi virgin trebuie sa ai un contact sexual cu cinexa de sex opus... funda?
Ce-ai facut, acum nu vei mai avea copii niciodata.Vei ramine pe veci o vaduva intunecata.:X
Daca ai introdus degetul puternic si ai rupt aceea " pelita " numita himen, inseamna ca ti-ai pierdut virginitatea. Dar daca ai fi rupt acel himen te-ar fi durat si ti-ar fi curs putin sange.
Oricum, esti virgina, nu cred ca ti-ai introdus chiar asa de tare degetul :* Funda?
Eu stiam ca iti pierzi virginitatea doar daca te culci cu cineva (baiat, faci sex) ..si eu mi-am pus de multe ori intrebarea asta Si am primit acest raspuns sper ca te-am ajutat :* (nu te teme, toata lumea se masturbeaza )
Da.iti pierzi virginitatea.Dar nu iti face grij ca oricum trebuie la un moment dat sa faci asta (cu un baiat)
lexybelle întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ilincabudinca123 întreabă: