Salut, eu sunt fata, si stiu prin ce treci, deci, nu prea stiu, dar nu cred ca daca o vei lasa in pace ( nu o vei suna sau nu veti vb ) va schimba ceva, va fi mai rau, propune-i o intilnire si vorbeste cu ea
ce parere are despre relatia voasta, cum i se pare, si intreab-o de ce este asa de indiferenta, care este problema etc.
scuza-ma, dar nu trebuie sa te stresezi ca numai tu faci totul, daca ea nu este indiferenta, atunci comportate ca un baiat, fii romantic si fa tu primul pas, DOAR IN CEEA CE DETINE DE TINE, succes, ai grija de tine...
Sunt fata si crede-ma pe cuvant ca daca o vei suna mai rar vei sta mai putin timp cu ea si intalnirile vor scade nu i se va face dor de tine ci doar va crede ca ai pe altcineva sau ca vrei sa te desparti de ea si din asta se va ivi o maaare cearta. Dar stii ca intr-un fel baiatul e cel care face primul pas ...adica daca tu vrei sa o faci pe ea sa te iubeasca mai mult observ ca esti un pic orgolios. Oricum totusi incearca sa o lasi pe ea sa iti trimita prima mesaj sau sa te sune, dar sa nu scurtezi timpul pe care il stati impreuna pentru ca am mai zis odata va crede ca o inseli. Te poti gandi de asemenea la un mic test de incredere (nu stiu sa iti dau exemplu acum)...dar acel test sa dovedeasca daca poti avea sau nu incredere in ea gen : o intrebi ceva si astepti sa vezi ce spune [dar totusi tu sa stii raspunsul] si sa vezi daca te minte sau nu. oricum bafta si sper sa mearga. funda?
linarkfts întreabă: