| Andreutsa44 a întrebat:

Am o intrebare,si va rog din toata inima sa nu faceti misto sau glume mai "acoperite".Ce parere aveti de sexul oral fata-baiat, tinand cont ca am 15 ani >:"big grin! Fiti sinceri va rog si nu va bateti joc.

20 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sexul oral este o perversiune sexuala permisa cuplurilor de adulti cu discernamant care consimt. La 15 ani nu se pune problema. Nimeni intreg la minte nu ar supune o fetita de 15 ani la sex oral. Un baiat de 15 ani numai daca este dintr-o periferie a societatii ajunge la acest nivel la 15 ani, in general baietii educati cat ed cat la 15 ani isi doresc primii fiori ai iubirii, saruturi caste furate de la fete si in nici un caz perversiuni sexuale (asa cum am zis, nu vorbesc de cei de etnie roma sau de cei care au imprumutat obiceiurile acestei etnii din lips ade educatie). Asadar, daca cineva, oricine, propune sex oral unui copil de 15 ani, politia trebuie imediat anuntata fiindca respectiva persoana este un pedofil periculos care trebuie sa stea dupa gratii sau intr-un spital de psihiatrie.

| mgtow a răspuns:

Iesi de aici cu prostiile astea mai ales la varsta care o ai, nu te baga in partea rea a vietii ci invata sa iei ceea ce e bine de la ea.

| Zazu a răspuns:

Nu stiu daca sa mai aveam vreo parere sau nu, pentru ca tu ai inceput sa faci sex la 13 ani.
Ceea ce tu habar nu ai, indiferent daca tu ai acum 15 sau 25 de ani, este ca sexul cu o fata care are 13 ani intra in categoria unor patologii, iar una dintre ele este pedofilia.
Chiar minor fiind, baiatul cu care ai facut sex sufera de o patologie grava, intr-un sigur cuvant :pedofil.
Daca ai fi inceput sa faci sex mai tarziu, cu 2 ani -adica la 15, nu ar fi fost considerat pedofil.Ptr ca tu la 15 ani ai o varsta care psihologic evolutiv poate fi considerata una la care poti lua niste decizii, dar la 13 ani inca nu intri intr-o categorie evolutiva in care sa fii constienta de deciziile pe care le iei si de efectele lor pe timp indelungat.
Singurul lucru pe care il pot spune este ca trebuie sa te mai maturizezi, si asta pentru ca trebuie sa fii constienta de deciziile pe care le ei, daca iti aduc avantaje pe termen lung sau nu.
Tu progreseaza, o sa ai un istoric jalnic la categoria intrebarilor despre dragoste si sex!

Răspuns utilizator avertizat
| Foxylicious a răspuns:

Sexul oral nu mai este de mult un subiect "tabu".A devenit si aceasta manifestare ..fireasca sa ii spun asa. Daca va iubiti si vreti ca toate sa mearga bine, sa nu intervina monotonia si sa nu se raceasca lucrurile intre voi, lasa lucrurile sa mearga de la sine. O viata ai!

| Zazu a răspuns (pentru Foxylicious):

Adevarul e ca, daca la 15 ani intervine monotonia, la 18 ani ce mai intervine?

| doxatuVexxatu a răspuns (pentru Foxylicious):

Auzi? dar tu despre pegging ce parere ai? crezi ca mai este un subiect tabu? tu ai fi curioas sa incerci pegging? pentru detalii poti accesa siteul: http://www.sexgen.ro/sex-dex/ce-inseamna-sa-faci-pegging-7152009 Ai fi curioa sa incerci asta?

| bogdan72 a răspuns:

In mod normal nu am nimic in potriva, dar te rog eu sa ai grija cu cine faci. Fi sigura ca te iubeste, ca nu te vrea doar pentru sex, ca primul lucru care il va face dupa ce i-l faci nu va fi sa se dea mare la prieteni etc. Mai pe scurt: fi sigura ca merita. Dupa, poti sa ii faci si de trei ori pe zi (vorba vine, iti recomand sa nu faci prea des - foloseste-l ca pe o delicatesa, ca dupa devine monoton), pentru el e raiul pe pamant laughing. Ah, si ar putea sa iti faca si el.

| Labyrinth a răspuns:

Gândeşte-te de 2 ori înainte.

| TuRneR01 a răspuns:

Buna andreutsa,
Bucurate de copilarie o sa ai timp o viata sa faci sex de la 18 ani in sus o sa te si plictisesti. Acum bucurate de copilarie, distreaza-te nu-ti pune probleme in cap de la o varsta asa de frageda...

| oOoBrBoOo a răspuns:

Pai nu fa sex oral mai bine faci sex normal daca tot nu mai ai virginitate te ajut si eu daca vreilaughing. funda?

| Roland_Szekely_1987_VBCh a răspuns:

Dupa parera mea esti inca tanara si la asta ma ai timp mult trebuie sa faci scoala daco o ai si sa fi atent la viata dragostea nu e o joaca e o mare responsabilitate.

| Ariyana a răspuns:

Buna,Andreutsa happy! Eu iti zic sincer, mai asteapta macar 2 ani, sau poate chiar 3.Nu este ok la 15 ani si iti voi spune si de ce:
1)Sexul este destul de greu de suportat pentru un organism fraged de 15 ani.
2)Nu poti fi sigura ca iubesti acest baiat sau ca el te iubeste pe tine si ca nu este numai o chestiune de moment.
3)Daca se va afla, atat pentru parintii tai cat si pentru tine va fi o mare rusine.
4)Nu cred ca o sa iti placa, nici macar psihic, chiar daca nu iti dai seama, nu esti pregatita pentru asa ceva.
Sper ca te-am ajutat si chiar daca nu te cunosc, nu fa prostia asta! Cunosc multe fete care au facut-o si acum regreta amarnic!

| bogdan72 a răspuns (pentru Ariyana):

Nu stiu daca ai citit sau nu, dar nu mai e virgina.

| Ariyana a răspuns (pentru bogdan72):

Imi pare rau, doar acum am citit big grin.In acest caz, imi pare rau pentru domnisoara happy.

| AddictedToYou08 a răspuns:

De aici reiese si vorba aia ''Daca faci sex nu inseamna ca esti o curva si daca esti virgina nu inseamna ca esti o sfanta.''

| Andreutsa44 explică:

Nu mai sunt virgina am spus

Răspuns utilizator avertizat