| antonelk a întrebat:

Am o intrebare si va rog sa nu`mi bagati de vina daca ma exprim mai gresit sau nu stiu. vreau sa va intreb ceva : daca dupa un contact sexual baiatu s`a terminat in palma apoi fara sa vrea mi-a atins mie "pisica" si avea sperma pe degete s-ar putea sa raman insarcinata?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Teoretic da, dar practic cred ca riscul este neglijabil. Mergi la ginecolog totusi, pentru consult si mai multe informatii, fiindca pari a duce mare lipsa de educatie sexuala.

14 răspunsuri:
| antonelk explică:

Am uitat sa precizez chiar dupa ce a ejaculat a curs pe degete si s-a apropiat de mine si a atins`o nu a facut nimic altceva nu ma mangaiat nu nimic

| tyana a răspuns:

Depinde de "zona" atinsa de el. daca era intrarea in vagin ar fi posibil desi e foarte, foarte putin probabil.Mai mult ca sigur nu exista pericol dar pentru linistea ta ar fine sa iti faci un test de sarcina peste 3 saptamani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sant sanse foarte, foarte mici. dar vad ca si tu esti foarte foarte mica de pui asemenea intrebare.hai sa-ti spun un secret.sa nu te joci cu pasarica in fata cuculetului rigid, niciodata. pana nu vei crede ca esti pregatita fizic si psihic.adica pe la 20 de ani.

| Criss1105 a răspuns:

Cati ani ai?
Apoi iti voi raspunde

| hugo a răspuns:

Daca te-ai spalat imediat dupaceea risicul scade si mai multhappy

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Parca sperma se duce pe apa sambetei daca are contact cu aerul?! Nu ziceati voi asa?
Acum, si eu cu educatia mea, nu mai stiu ce sa zic, ca daca ma iau dupa ce ati scris inainte altor fete, apai fata sigur e o gravida negravida sau un fel de Fecioara Maria care ramane insarcinata fara contact!
Eu zic sa se invite un ginecolog pe site care ne dea raspunsurile astea la toti ca niciunul nu sunteti hotarati!
Daca m-as lua dupa ce au raspuns unii la alte intrebari ar inseamna ca toate femeile care merg la mare sau la strand raman insarcinate daca unul isi face 'treaba' singur prin apa!
Eu nu cred ca poti ramane insarcinata daca nu a existat o penetrare, ca doar nu au spermatozoizii GPS cu destinatie finala: ovare!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cand nu exista protectie totul e posibil, oricum nu ai spus varsta si cred ca esti mica. Dupa 3 saptamani de la contact fa un test de sarcina si mai vorbim atunci.

| antonelk explică:

Am 17 ani si is incepatoare multumiti?happy

| antonelk explică:

Cu timpul am sa fiu mai documentata

| antonelk explică:

Deci pot sa raman sau nu insarcinata?:-s

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sau nu poti, aici nu e ca la matematica.Asta "cu timpul am sa invat", de asta ai ajuns aici, ti.ai luat prea mult timp si nu stii nimic. Spermatozoizilor le trebuiesc un mediu propice, ph, temperatura, lichid seminal... daca au unul propice pot trai si 72 de ore, sau mai bine zis, in timpul celor 72 de ore pot gasi luminita de la capatul tunelului.Noi nu stim cu exactitate ce s-a intamplat, presupuneam ca doar te-a atins extern si atunci nu poti ramane, dar nu putem fi siguri.Singurul lucru sigur pe pamantul asta e moartea, celelalte sunt apreciabile.

| dragosh a răspuns:

rolling on the floor,"pisica" zici?

| Criss1105 a răspuns:

Daca aveai 17 ani nu cred ca te exprimai asawinking

| curios a răspuns:

Pasarica mica, vezi ce se intampla daca te joci cu cuculetul cum nu trebuie? Daca tot iti place de cuculet, ar trebui sa-l iei in gurita toata ziulica. Nu-l baga la pisicuta ca poate sa faca buba rea si nasoala.