Dacă a luat corect "pilula de a 2-a zi" şi aşa de repede, atunci sunt şanse mari să SCAPE de o sarcină ( de data asta ), deoarece pilula previne 85-90 % din eventualele sarcini.
Totuşi, dacă are GHINION şi era în perioada cu fertilitate RIDICATĂ ( şi dacă sperma a curs în vagin, cum înţeleg eu ), atunci EXISTĂ un RISC de sarcină de 10-15 %...
Am si eu o intrebare...ce naiba de prezervative folositit din moment ce s-a rupt o bucata din el? din alea cu 4 lei 3 bucati?
Daca a luat pastila corect, sansele sa nu isi faca efectul sunt foarte mici.
Spune-i sa stea calma ca oricum nu rezolva nimic daca boceste intr-una.
Si ia-o frumos de manuta si mergeti la ginecolog si sa ii prescrie o metoda de contraceptie alternativa (asta daca aveti o relatie stabila si exclusiva- adica daca nu o expui la riscul unor boli cu transmitere sexuala)
Odata ce te'ai evaculat in prezervativul care s-a rupt sunt 80% sanse ca acea fata sa fie insarcinata, dar daca spermatozoizi au luat contact cu aerul sunt 50% sanse sa se fi uscat, si ca ia sa nu mai aiba posibilitatea de a lasa fata insarcinata
Important este sa nu fi intrat sperma in vagin. Parerea mea este sa consulte un medic ginecolog ca sa afle daca exista riscul ca ea sa fi ramas insarcinata. Sper ca te-am ajutat.
Draga iulyka, odata ce te'ai evaculat in prezervativul care s-a rupt sunt 80% sanse ca acea fata sa fie insarcinata, dar daca spermatozoizi au luat contact cu aerul sunt 50% sanse sa se fi uscat, si ca ia sa nu mai aiba posibilitatea de a lasa fata insarcinata! exista niste pastile sa cauti pe GOOGLE care distrug spermatozoizii care sunt in vagin'ul fetei inainte de a lua contact cu lichidul matern! Si sunt multe sanse ca sarcina sa nu ia nastere!