Ar fi destul de improbabil deoarece o banana chiar mai mica este suficient de groasa pentru a dezvirgina. Faptul ca nu te-a durut ridica de asemenea semne de intrebare la fel ca si lipsa sangerarii. Intrebarea este cat de profunda a fost penetrarea. Daca ai practicat masturbarea mai dinainte deoarece doar asa se explica ca a reusit sa-ti faca degetica cu 2 degete fara sa te doara ar explica si patrunderea acelei banane in profunzimea vaginului tau. Se prea poate sa-ti fi pierdut alta data virginitatea, sau deschizatura/perforatia din himen sa fie intratat de largita incat bananuta sa fi intrat la fel cum intra cele 2 degete cand te masturbezi.
Povestea este putin credibila, nu am incercat niciodata asa ceva dar nu vad cum s-ar putea introduce o banana in vaginul cuiva, chiar pusa intr-un prezervativ, si sa nu se transforme in suc . Vaginul este mai stramt de atata si se extinde ca sa acomodeze un penis.
Presupunand ca totusi e adevarat, as crede ca ti-ai pierdut virginitatea cu alta ocazie sau faci parte din acel procent minuscul de fete care se nasc fara himen.
Banana de aia se pune in prezervativ pentru ca se pune exact asa cum este cu coaja adica, deci nici o sansa sa se faca ce tu spui suc. Daca tu vrei sa incerci cu o banana asa decojita bafta, dai bataie. Iara in prezervativ se pune pentru a nu te rani si orice altceva se foloseste tot in prezervativ se pune.Morcovi,castraveti etc bla bla.astea folosesc femeile cind vor sa se satisfaca singure si nu au un vibrator.Si spui ca o banana chiar si mica nu ar intra? Ia incearca si dupa sa vedem ce o sa mai spui. Sper ca nu te superi, dar asa mai inveti cate ceva zic eu, chiar de nu practici.
Eu nu mi-as putea-o baga decat in spate, ca in fata imi creste banana proprie Si nu am de gand sa incerc. Cand am scris "incercat" am vrut sa spun ca nu i-am introdus niciodata unei partenere, nu am facut asa ceva decat cu jucarii de la sex shop.
Oricum, mie mi se pare destul de mare si prea putin rezistenta chiar daca e verde. Un castravete sau un morcov poate ca ar mai merge.
Iar functia principala a prezervativului ar fi aceea de a preveni infectiile.
anonim_4396 întreabă: