Parerea mea e ca ceea ce ai facut tu e bine, trebuie, dar cauza din care nu mai simti placerea e o greseala medicala.De ce. "frenulul, care e pielita in forma de V de sub glandul penisului, extrem de erogena." ti-a fost afectat, taiat practic mult prea mult decat trebuie, operatia parerea mea nu a reusit dar medicii nu au spus nimic.De ce spun asta, stiu un caz asemănător
Daca ramaneai cu fimoza, orice act sexual ar fi fost imposibil, fiindca fimoza se strangea in timp si nu ar mai fi permis deloc decalotarea penisului, iar la un moment dat ar fi oprit si urinarea. Operatia pentru fimoza este, in mod obligatoriu, circumcizia. Sunt milioane de barbati circumcisi care au o viata sexuala foarte satisfacatoare, asa ac eu cred ca problema ta este strict psihologica.
Brigaela, ori m-ar fi deranjat in permanenta si n-as fi putut avea un act sexual ori din actul sexual s-ar fi largit preputul in mod normal.
Uite ce zice aici si la fel este senzatia si la mine :
frenulul, care e pielita in forma de V de sub glandul penisului, extrem de erogena. (daca esti circumcis probabil ca ai o mica bucata din asta ramasa dedesubt, imediat sub gland, - acum atinge-o si simti placerea, si imagineaza-ti ca normal ar fi trebuit sa ai un frenul de 3-4 ori mai lung si mai gros, de aceeasi senzitivitate erotica)
DACA ESTI CIRCUMCIS PROBABIL AI O BUCATICA DE PIELE RAMASA ACOLO CARE PARE SI INESTETIC.
- acum atinge-o si simti placerea, si imagineaza-ti ca normal ar fi trebuit sa ai un frenul de 3-4 ori mai lung si mai gros, de aceeasi senzitivitate erotica)
Asa e si la mine cand o ating ma excit, aia cred ca este ramas din preput.
Nu cred ca cei care au spus asta mai sus nu stiu ce vorbesc, cel putin asa simt si e si la mine.
Este si de ordin psihologic dar eu de ce nu sunt nimic in vagin?
Din cauza ca mi s-a taiat preputul!
Daniel, iti inteleg problema. Dar sa stii ca am vazut sute de pacienti cu fimoza, nici macar unuia nu i s-a largit de la sine inelul preputial asa cum zici tu. Ma indoiesc serios ca e posibil (si sunt medic).
De asemenea am vazut sute de barbati circumcisi si toti se plangeau de o scadere usoara a sensibilitatii. Dar usoara, in nici un caz la dimensiunile pe care le prezinti tu. Viata m-a invatat ca exceptiile sunt prea rare pentru a fi luate in considerare inainte de a elimina si alte cauze, de aceea te intreb: la psiholog ai fost, totusi? La un psiholog cu activitate de sexolog, care sunt convinsa te-ar putea ajuta semnificativ.