| Anonim2002222 a întrebat:

Am o intrebare (stiu ca am mai pus intrebarea asta) dar pe data de 5 Decembrie eu cu iubita mea "ne-am jucat " nu am facut sex ea fiin virgina si eu la fel doar ca la un moment dat dupa ce s-a frecat de penisul meu (timp in care amandoi aveam blugi groși si chiloți pe noi ) m-am uitat sa vad daca aveam acel lichid preejeculator. Nu am pus mana direct pe penis am pus mana le chiloți si m-am sters pe blugi bine iar dupa am introdus degetul in vagin dar nu foarte mult. Pe data de 25 Noiembrie i se terminase ciclul (5 zile dureaza la ea )
Iar pe dara de 26 Decembrie i-a venit ciclul dar inainte de a veni in noaptea de dinainte sa vina (12:30 noaptea ) a curs niste sange de culoare rosu diluat iar dimineata a venit cum trebuie cu o culoare normala si cantina-restaurant normala si a durat tot cinci zile. Acum intrebarile mea este:
Este posibil sa fie ciclu fals?
Este posibil sa fie gravida?
Tin sa precizez ca simptome de sarcina nu a avut
-spotting la implantare
-somnolenta
Pipi face la fel de mult ca si inainte si ii este foame noaptea dar asta este din cauza ca ultima ei masa este la 2-3-4-5 si mai ciugulește cate ceva dar foarte putin mai tarziu si cand se spală pe dinti ii vine sa vomite dar asta a fost mereu la ea din cauza ca are "gag reflex"
Este posibil sa fie gravida?
Sa fie ciclu fals?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Raspunsurile CORECTE la toate intrebarile tale sunt invariabil un NU cat se poate de categoric.

| Anonim2002222 explică (pentru corbulalbrosu):

Sunteti cel mai tare om toate mulțumirile mele pentru timpul acordat si in privat si in public

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu se poate pune problema de sarcina...

| NotNamed a răspuns:

rolling on the floor Ba baiatule ba.....n.ai cum asa ceva efectiv rolling on the floor... Nu e nicidecum însărcinată. Nu inteleg ce mega teorie o mai fi si asta incat e atat de greu de inteles procesul asta de a face un copil.

| Anonim2002222 explică:

Am uitat sa precizez nu are un ciclu regulat
Cer raspunsuri serioase si rapide va rog