Pentru inca trei ani,degeaba incerci sa prevezi,va trebui efectiv sa astepti.
Si e in firea umana sa spere,asa ca asta vei face si tu,din moment ce te framanta atat de mult problema asta.
Indiferent,insa, ce hotarari ai luat, sa fii sigur ca fata care te va iubi, te va iubi pentru ceea ce esti si insemni pentru ea, nu pentru bogatia din pantaloni!
Fii multumit cu ce ai. Daca stii sa faci treaba ca lumea nu conteaza.Totul este sa se simta bine cu tine.
E pacat sa faci sex inainte de casatorie!
N-am inteles de ce-mi spui mie asta.
Prea mari sperante de acum incolo sa nu iti mai faci, mai bine te-ai resemna cu ce ai si ai incerca sa te perfectionezi in arta sexului pe alte cai, in fond exista si variante ajutatoare
Parerea mea e ca o fata, te iubeste asa cum esti, nu dupa dimensiunea penisului tau. Doar pitipoancele sunt obsedate de marimi.
Cand cineva te iubeste, nu se uita niciodata la marimea penisului tau, cap de galeata! fii putin frumusel si vei fi considerat the best pentru o iubita pe masura! pup!
Am avut iubita, nu mai vreau asta, nu se merita, am trecut prin momente extrem de naspa si mi-am zis ca-mi bag ceva in ceva serios. Vreau sa fiu tipu ala misogin **** care-si traieste viata la maxim! Nu asta era raspunsul pe care`l caut, dar multumesc! :*
Crezi ca eu n-am trecut prin acelasi lucru, dar inca sunt in picioare, n-am fost pusa la pat, deci lasa traitul vietii, alatura-te miee!
Gata, deunde esti, cum te cheama, cati ani ai ))?
Michael6996 întreabă: