| MiCuLMaIdAnEz a întrebat:

Am o intrebare sunt cu o fata de aproximativ o luna dar de fiecare data cand ma duc langa ea nu stiu ce sa vorbesc cu ea si nici nu am cea mai buna imagine in scoala XD deci va rog sa ma ajutati eu sunt o fire mai timida iar ea e mai indrazneaza... Va rog

Răspuns Câştigător
| lolasante89 a răspuns:

Spune-i ca este frumoasa trm tei poezii sau bilete de dragoste, cumparai o ciocolata plimbativa de ziua ei nu-i spune la multi ani doar seara si fa o poza cu ea si tine si pune-o in rama apoi daio sau pune-o pe facebook spune-i ca are ochii frumosi invit-o la un suc sau cafea nu te da tare la ia cand esti la scoala pentru ca o sa se saup bine te dai dAAR NU independet si nu lungi vb de ex
ea -Salut cf
tu-saaaaaall biiiiineeeeee tuuuuuu
spune-i ca o saruti de fiecare data cand terminatii conversatiile la tel sper ca team ajuta
Un AN NOU fericit si Succes si sa lasi intimitatea la o parte crede-ma ca nu rezolvi nimic

4 răspunsuri:
| cristiiiiiii a răspuns:

Incearca sa lasi timiditatea la o parte pentru ca nu iti confera un avantaj. apoi totul va veni de la sine happy

| edytZzza a răspuns:

Auzi da cati ani ai? daca iti permite varsta poti sa o duci si tu la o cofetarie, restaurant, si sa manca-ti impreuna, povesteste-i ce simti pentru ea, spune-i ca o iubesti cel mai mult, dupa accea dupa ce ati fost la un restaurant incearca sa va plimba-ti printr-un parc, sau sa stati pe o banca, sa nu fie un loc public, si incerca-ti sa va sarutati, din moment ce esti cu ea si ea te place/iubeste nu are cum sa refuze sarutul, asculta-ma am trecut si eu prin asa cevawinking

| MiCuLMaIdAnEz explică:

O sa incerc

| MiCuLMaIdAnEz explică:

Auzi cum schimb imagine de profil?