anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt cu un baiat de aproape 3 luni.inainte am mai fost imp dar mai putin.Acum insa il iubesc foarte mult si nu as vrea sa-l pierd pentru ca multe fete sau baieti se baga intre noi desi nici pentru mine si nici pentru el nu au importanta... dar problema nu ar fi aceasta.stam in orase diferite la distanta de vre`o 5 minute si nu ne putem vedea zilnic, iar el nu mai este ca ca la inceput...chiar daca-mi spune ca ma iubeste.plss da`ti un sfat ce sa-i fac ca sa-l pot face ca la inceput fundita

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, depinde de eventimentele petrecute, de relatia care o aveti; depinde in ce sens s-a schimbat si ce se poate face, trebuie sa vezi cauza si apoi rezolvarea.
DAca nu va vedeti chiar zilnic nu e asa grav, daca intre voi exista iubire, desi dupa 3 luni de relatie e cam devreme sa spui ca exista o iubire enorma, iubirea adevarata vine pe parcurs cand lucrurile sunt bine definite si dupa ce treceti prin mai multe episoade impreuna; insa sti, fiecare iubeste diferit si gandeste diferit.
Depinde de mai multi factori care ar fi putut influienta comportamentul lui.
POate chiar te iubeste, dar intre timp se mai schimba lucrurile, omul se mai schimba, nu ramane la fel, gandirea e altfel, majoritatea se schimba la un moment dar, fie ca apare rutina, fie e vreo problema in cuplu, sau poate are alte probleme de alta natura.
Intr-o relatie serioasa bazata pe iubire, trebuie sa existe si comunicare.Vb.deschis cu el despre orice si daca e ceva cu el, intreaba-l, trebuie sa vb.deschisi ca nu degeaba sunteti un cuplu.

4 răspunsuri:
| Foxy_3377 a răspuns:

Dupa 3 luni nu cred ca e posibil sa iubesti pe cineva atat de mult.
Probabil il placi extraordinar de mult si tii la el la fel de mult.
Relatiile la distanta sunt foarte enervante uneori.
Dar daca voi chiar va iubiti ati putea face imposibilu` tongue
Nimeni nu ramane ca la inceput...
Cu timpul o sa il cunosti mai bine si o sa observi ca nu este chiar deloc ca la inceput tongue
Aparentele inseala happy
Incearca sa vorbesti cu el sa comunici cumva cu el si sa ii spui tot ce ai pe suflet spune`i cat de mult inseamna el pentru tine si ce te deranjeaza la relatia voastra happy
Vezi raspunsu lui si confirma'te big grin

Bafta. big hug

| Aura a răspuns:

Asa sunt oamenii intr-o relatie. Nu pot fii mereu ca la inceput. E posibil sa te fi schimbat si tu fara sa-ti dai seama. Din punctul meu de vedere cred ca ar trebui sa vorbesti cu el, sa fii deschisa, si sa-i spui ce simti, ce crezi.

| Crinutsa_7361 a răspuns:

Hmmm, e cam putin complicat, dar daca iti spune ca te iubeste si i-l iubesti, trebuie sa aveti incredere unul in altul, iar daca ai observat ca nu mai este ca la inceput, incepi sa-i vb calm, si sa-l intrebi dc se poarta asa? si in nici intr-un caz sa incepi tu sa afl ceva, va fi mai rau, va ve-ti pierde increderea unul in altulwinking

| dya_8470 a răspuns:

In primul rand nu mi se pare ca dupa doar 3 luni poti sa spui ca il iubesti foarte mult.
si in al doilea rand daca chiar va iubiti atat de mult nu va va desparti nimeni.