Imi pare rau sa-ti spun dar exista sansa ca tu sa fii gravida! dai fugutza la farmacie dupa un test de sarcina! mult noroc!
Mergi la farmacie si cumpara 2 teste de sarcina, fa unul, vezi rezultatul, dupa doua zile repeta testul. Daca ambele coincid stii rezultatul, daca nu, mergi la doctor pentru un control.
Tot ce as spune eu este ca poti sa ramai gravida! Eu iti sugerez 2 alternative (respectale pe amandoua)
1. Da fuga la farmacie si cumparati un test de saricina!
2. Du-te la control! Cel mai bine copilul se cunoaste la 1 luna jumate-2!
Pai in loc sa fi pierdut timpul sa scrii aceasta intrebare, mai bine dadeai fuga la farmacie sa iti cumperi un test de sarcina! Da, este posibil sa ramai insarcinata
Buna! Cel mai indicat este sa faci un test de sarcina cat mai repede ca sa stii ce se intampla exact. daca nu esti insarcinata, probabil ai vreo dereglare hormonala si scapi usor... din ceea ce ai spus tu, exista sanse sa fii ramas insarcinata, insa nu trebuie sa te iei dupa supozitii. cel mai sigur, fa un test! multa bafta!
Daca tia venit in 2 ianuarie, nu au trecut ecat 28 de zile, de obicei care e duarat ciclului? eu zic sa nu iti faci inca prea mari riji, si sa astepti macar inca o saptamana sa vezi daca iti vine, daca nu ia un test, si vezi mai departe ce faci (avortul se face dupa minim 6 saptamanai- adica fetusul sa aiba cel putin 6 saptamana)
anonim_4396 întreabă: