Aoleoo
Cand auzi ca un baiat s-a dus speriat la politie spunand ca o fata l-a violat e clar : ori baiatu e oligofren, ori fata o fi fost vreun mastodont sau vreo turbata in adevaratu sens al cuvantului ahh vreau si eu sa vad un baiat violat de-o fataa
Iti raspund eu.
il leaga il dezbraca si i'o trage chiar daca nu vrea.
Daca nu i-a placut se duce la politie, si cine pnm il crede?
daca i-a placut; ii spune: nu e nevoie sa ma violezi si data viitoare ca ai fost tare!
pa, pa.
Bravo @ursulika, m-ai facut sa rad bine.
Pai, eu am mai multe variante... ca si cea cu pistolul, pe care nu o mai repet.
De exemplu, ea este ditamai culturista, sau ceva halterofila, ma rog, ceva de genul 2 x 2, el este un tip slabut, genul tocilarului care sta toata ziua cu nasul in eprubete sau compendii sau manuale.
Alte variante, el este elevul, ea profesoara, el vecinu' de 12 ani, care tocmai o facut primele cosuri, ea vecina de 40 ani, vaduva de 8-9 ani, el noul angajat, ea sefa peste personal, el instalatorul gel ce trece si printr-un inel si ea ditamai sudoarea - asta la un combinat siderurgic . Ar mai fi si altele.
Aha, si in toate cazurile cel puternic se foloseste de cel slab, fie prin forta fizica, fie prin santaj, hmm, in unele cazuri nu mi-ar displacea sa fiu cel slab.
Nu mi se pare potrivita categoria la care a fost postata intrebarea.
Nu cred ca o fata poate viola un baiat, mai credul este sa spui ca baiatul se lasa violat.
Se ia una bucata baiat, se rup hainele de pe el si da-i bataie(pana il auzi ca striga viollll)
Sunt multe modalitati, daca vrei un exemplu simplu, ii pune un pistol la tampla si il forteaza sa presteze.
ele8933 întreabă: