| DiashAtat a întrebat:

Am o intrebare, va rog frumos pe cei care nu stiti sa nu va implicati... Nu am avut contact sexual cu obsolut nimeni pana acum cateva zile. El a fost primul! Dar problema este ca nu a curs sange absolut deloc. I-am zis ca nu am m-ai facut sex cu niciun baiat pana acum, dar nu ma crede. E posibil sa ma fi nascut fara himen? Va rog ajutati-ma, sunt disperata! sad

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Este posibilă lipsa himenului, dar sunt cazuri foarte RARE!
De asemenea, este posibil ca himenul să se fi rupt "singur", din diverse cauze ( vezi detalii la link-urile indicate mai jos )...

NU cred că mai eşti virgină ( nici dpdv fizic )!
Este suficientă o penetrare ce 2-3 cm pentru a RUPE himenul...

Din moment ce te-a penetrat, cel mai probabil, himenul s-a RUPT ( parţial sau total ), chiar dacă NU a curs sânge.

La cel puţin 20 % dintre fetele virgine ( alte surse indică cam 43 %, vezi linkul http://sanatate.bzi.ro/......-stii-3657 ) NU le curge sânge DELOC în momentul deflorării.

Poate fi vorba şi de un himen elastic, dar sunt cazuri RARE ( maxim 3-5 % )...

Sau, poate fi vorba de o deflorare parţială ( rupere parţială a himenului ) şi la următoarele 1-2 contacte sexuale este posibilă sângerarea.

Vezi alte detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......ninei_7764

Toate cele bune.

9 răspunsuri:
| Vi003 a răspuns:

Asta e om cu care sa mai stai de vorba? Sa fiu in locul tau, i-as da un sut si l-as da afara din viata mea. Dar, cum nu sunt in locul tau, iti spun doar atat: "Fato, esti varza, mai deschide o carte si apoi apuca-te de chestii d-astea cu toti prostii!".

| neutrino a răspuns:

Aici la TPU totul este posibil, ba este chiar un curent conform caruia, tot mai multe domnisoare nu au himen. Nu discutam despre exceptii...

| LineGuide a răspuns:

Da, sunt fete care s-au nascut fara himen, sau cu el foarte elastic. Totusi nu ai mentionat varsta pe care o ai, sau daca te-ai autosatisfacut vreodata.
Mult noroc!

| DiashAtat explică:

Am 17 ani! M-am autosatisfacut dar nu a curs sange niciodata! happy

| NickName01 a răspuns:

Disperata ar trebui sa fii din alt motiv. Ca i-ai permis derbedeului sa-ti ia atuul cel mai important pe care il aveai...

| NickName01 a răspuns:

O singură şansă există de a feri persoana vulnerabilă (femeia) de a fi folosită "temporar" pentru ceea ce are de oferit fizic, pentru a fi abandonată ulterior ca un obiect de "redusă folosinţă" intimă.

Iar acea şansă este IUBIREA – Iubirea de sine: ca ea să se iubească pe sine mai mult decât ar fi posibil să iubească un bărbat. Dacă nu o va face, soarta "obiectului de unică sau redusă folosinţă" o aşteaptă!

Dacă ea nu va avea milă de FERICIREA, de VIITORUL ei, de viitoarea ei FAMILIE, NIMENI altcineva nu o va face! Cu atât mai puţin cel care îi cere ca ea să renunţe la cel mai mare "atu" al ei, pentru ca el să-şi descarce nevoile fiziologice pe acel "atu".

Acel "atu", cel de care va depinde în cea mai mare parte viitorul familiei ei este:
ONOAREA ei, DEMNITATEA ei – adică "exclusivitatea intimă" de care soţul ei va avea ontologică nevoie, fiinţială pentru identitatea lui sufletul iubitei sale...

| Oana92 a răspuns:

Nu toate virginele sangereaza. Poate nu ai avut himen, poate era foarte elastic si inca nu e rupt, poate a fost foarte putin sange si nu a observat. Oricum, tipul pe langa ca e habarnist mai e si nesimtit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Da,sunt multe femei care se nasc fara himen.
Numai un control ginecologic poate spune ce e cu himenul tau.
Te pup!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista fara himen, ai himenul elastic iar boaul ala de magar nu te merita, te rog sa-i arati ce am scris eu si il rog sa-si de doua palme singur